:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Prvo ću objasniti...
Ne mislim ovdje na to da se predstavljamo onim što nismo nego da ostanemo što jesmo a da opet po potrebi situacije odglumimo nešto pred drugima radi postizanja nekog cilja ili radi nečeg drugog.
Jeste li kad bilo u takvoj situaciji? Jeste li uspjeli?
Na primjer - pojavljujete se na interview-u za posao. Iznenada, neočekivano pitaju vas da li imate sklonosti da budete nešto što nikad niste bili - npr. TV voditelj!!!!! A vi nikad niste bili TV voditelj no recimo osjecate u sebi da imate taj talent, iziđete pred te koji vas intervjuiaraju i odradite to kao da ste 10 godina radili na TV dnevniku.
Može biti naravno bilo što drugo...
Postoje li u vama talenti, sklonosti, snage koje će vas u iznenadnom trenutku i na opće zadovoljstvo izvući iz vas nešto čega niste bili svjesni?
Ja jesam bio nekoliko puta u takvim situacijama... i dobro uglavnom "odglumio" rolu koju nisam očekivao...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Da, u srednjoj školi sam odglumila padanje u nesvijest pred profesoricom da ne moram pisati ispit. Dobro sam ih preplašila
Ne znam bi li sada bila spremna učiniti takvo nešto.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
u bre meni je ceo zivot gluma ne znam kad sam se normalno ponasao
svaki dan ja po nesto odglumim!!
e da jednom sam odglumio da znam da cepam drva pa sam cepao ceo dan za 1500 din
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ti si mi jedan od najjačih likova ovdje, tako mi svetog sušija! svaka čast...
Tako sam i ja kad sam bio student odglumio da znam utovarati i istovarati bačve iz kamiona, poslije te glume leđa su me bolila tjedan dana
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
NIkad ne glumim....jer i ne znam da glumim kao sto ne znam ni da lazem tako da to ni ne pokusavam....
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Imam talenta za glumu i to koristim samo kad je neka zezancija.
Alexns je napisao/la sledeće: | DA vi vidite samo moju gloomoo posle roditeljskog...evo i danas sam se ponovo izvooko |
Narode, vratite coveku dugme "U". Neka se javi ko ga je ukrao. Necemo mu nista.
PS: Izvini, ali morao sam da iskoristim priliku
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
ahaha
ne ozbiljno stvarno ste ono.... lopovi
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Stali smo kod gloome
Elem, mislim da se ovde glooma graniči sa snalažljivošću
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
ta gluma nekada moze biti sjajna stvar,ali ...
kad zagusti umem da "izglumatam" ali mi posle treba malo vremena da se povratim. ne osecam se bas sjajno kad tako nesto izvucem iz rukava.
inace,kao i vecina omladinaca glumim "loodiloooooooo"
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
Desavalo mi se hiljadu put pred bivsim da glumim kako pricam telefonom sa deckom,da se pred njim smejem a oci mi pune suza,...svega je bilo.
Isla sam jedno vreme i na dramsku sekciju i bila veoma dobra,dobijala velike uloge,dobro se pokazivala na sceni...
I mislim da glua nije umetnost,da da glumi moze svako...
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
slakoleonac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2008 Poruke: 95
|
|
Vise glumim pred sobom nego pred drugima, jer me taj eksperiment koliko mogu da se uzivim u nesto drugo jako zabavlja. Glumiti znaci istovremeno zivjeti vise zivota.
|
|
|
|
|
|
|