:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
postoje li takvi razlozi?
i koji su to?
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
meni se desilo jednom,
preteran tip, zgodan, sladak, bavi se ronjenjem i veslanjem...uh
i ne znam, jednostavno bio mi je precutljiv, ali opet to nije bio razlog da ga tako bezveze odgurnem od sebe...
da sam se trudila verovatno bi nesto i bilo od nas...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
jedini razlog zbog kojeg bi prekinula vezu je gubitak kemije između nas dvoje, a on sigurno nije glup
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
jedan od boljih razloga je zato sto me je nerviralo kako izgovara slovo "L" !
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
mislim da nijedan rzlog nije glup kad je okoncao vezu
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nemam pojma jer nikad do sada ja nisam prekidao vezu uvek su to radile moje devojke,...
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
nemam pojma jer nikad do sada ja nisam prekidao vezu uvek su to radile moje devojke,... Rolling Eyes
vjerovatno iz nekih glupih razloga ..he
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
medseka je napisao/la sledeće: | nemam pojma jer nikad do sada ja nisam prekidao vezu uvek su to radile moje devojke,... Rolling Eyes
vjerovatno iz nekih glupih razloga ..he | iskreno uvek su se kao nesto smorile i prekinule jer tipa zasitile su se(a ustvari 99% tih zasiccenih je naslo drugog momka al sta ces to ti je zivot....).Samo je jedna prekinula tako sto mi je dala poziv za svadbu(nismo (bili) iz istog mesta)...
Sta ces to mi je sudbina
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | mislim da nijedan rzlog nije glup kad je okoncao vezu |
Totalno se slazem.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
Sanjita Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Nov 2006 Poruke: 123 Mesto: Sremska Mitrovica
|
|
ja sam imala glupih raskida do bola!
npr.-ne cimne me i ja njega i vise se nikad ne cujemo i ne javim jedno drugom ili jednom mi se desilo da mi decko dosadi iz cista mira i ja mu poslala pesmu agonija od marije serifovic....
|
_________________ covek umire onoliko puta koliko izgubi ono sto voli! |
|
|
|
|
emmi Odomaćeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 2041
|
|
ma razlozi nisu glupi mogu samo biti lazni ili ipak iskreni...
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
devjka mi bila na moru,i dan kad se vratila bio mi smoran.Nista,mi se videli popodne i trebali ponovo uvece.Bez ikakvog razloga pitam druga dal da raskinem sa njom i on kaze da i ja odem i raskinem I dan danas se smejem,al sta ces bio sam klinac
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|