:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Jeste radili to? Ja jesam, i to me uzasno pali. Volim javna mjesta, i kad s deckom odem u disco, onda ga dvucem iz drustva, odemo do wc-a i tamo se malo igramo.
Od one muzike i pica, vrucine i ritmova se potpuno napalim.
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Još nisam i ne vjerujem da hoću jer me gadi. Gade me zahodi u discu jer svako malo netko povrati u njemu 8)
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Laf81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 61
|
|
vrlo rado!!Ovo je vrhunska ideja! Još samo da nadjem istomišljenicu...
|
|
|
|
|
|
Mare34 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 125 Mesto: Beograd
|
|
ja sam nekoliko puta petingovao na sred diskoteke......
nisam imo sex u diskacu, ali ima vremena mlad sam
|
_________________ Don't worry, be happy. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
nisam nikad do sada al uvek ima vremena,kad sam mogao u bioskopu sigurno cu moci i u diskoteci samo videcemo kada...A osecaj kad to radite a okolo su ljudi i mogu da vas uhvate bas dodaje nesto da car bude jos veca... 8)
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
Naravno da =ne ,niti nameravam bilo sta slicno, smatram da je sex intimna stvar,zato kuce i hoteli sluze da ne bi ljudi kao dzukele to po ulici radili, ako je u pitanju kafic a ne sama ulica to vas nista manje ne deli od vise-razumnih bica (kucica i kucki)...niti vas utoliko pere pred vama samima a neki ce to tek krozneku godinu videti...Sto se tice razbijanja sex-monotonije kada ste sa pravom osobom to se radi na mnogo pristojnije nacine ili cak sto vise ni ne mora bilo sta da se u to uvodi...
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | Naravno da =ne ,niti nameravam bilo sta slicno, smatram da je sex intimna stvar,zato kuce i hoteli sluze da ne bi ljudi kao dzukele to po ulici radili, ako je u pitanju kafic a ne sama ulica to vas nista manje ne deli od vise-razumnih bica (kucica i kucki)...niti vas utoliko pere pred vama samima a neki ce to tek krozneku godinu videti...Sto se tice razbijanja sex-monotonije kada ste sa pravom osobom to se radi na mnogo pristojnije nacine ili cak sto vise ni ne mora bilo sta da se u to uvodi... |
Ovdje se ne slazem sa tobom. Smatram i ja da je sex intimna stvar, i NAARAVNO da nebi to radila nasred ulice gdje ljudi me gledaju, ali uvijek postoji neki malo zabaceniji kutak... I ponekad dobro dodje malo tog zara, kad jednostavno zelim uzbudjenje, i kad osjetim da smo i ja i on napaljeni.
A sto se tice sex monotonije - uvijek postoji, i potrebno ju je malo razbiti sa ovakvim dozivljajima, jer ipak sad smo mladi, kasnije kad budem imala 30-40 mozda cu da zalim sto nisam u mladosti ludovala kad mi je to bilo dopusteno.
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Dixy_24 je napisao/la sledeće: | Naravno da =ne ,niti nameravam bilo sta slicno, smatram da je sex intimna stvar,zato kuce i hoteli sluze da ne bi ljudi kao dzukele to po ulici radili, ako je u pitanju kafic a ne sama ulica to vas nista manje ne deli od vise-razumnih bica (kucica i kucki)...niti vas utoliko pere pred vama samima a neki ce to tek krozneku godinu videti...Sto se tice razbijanja sex-monotonije kada ste sa pravom osobom to se radi na mnogo pristojnije nacine ili cak sto vise ni ne mora bilo sta da se u to uvodi... |
Ovdje se ne slazem sa tobom. Smatram i ja da je sex intimna stvar, i NAARAVNO da nebi to radila nasred ulice gdje ljudi me gledaju, ali uvijek postoji neki malo zabaceniji kutak... I ponekad dobro dodje malo tog zara, kad jednostavno zelim uzbudjenje, i kad osjetim da smo i ja i on napaljeni.
A sto se tice sex monotonije - uvijek postoji, i potrebno ju je malo razbiti sa ovakvim dozivljajima, jer ipak sad smo mladi, kasnije kad budem imala 30-40 mozda cu da zalim sto nisam u mladosti ludovala kad mi je to bilo dopusteno. | slazem se s navedenim u potpunosti.Cak i sa osobom s kojom sam sada i s kojom planiram da ostanem do kraja zivota jer mislim da je ona prava,uradio sam to u bioskopu jer sto kaze ametist_heart:
Citat: | ponekad dobro dodje malo tog zara, kad jednostavno zelim uzbudjenje, i kad osjetim da smo i ja i on napaljeni.
A sto se tice sex monotonije - uvijek postoji, i potrebno ju je malo razbiti sa ovakvim dozivljajima, jer ipak sad smo mladi, kasnije kad budem imala 30-40 mozda cu da zalim sto nisam u mladosti ludovala kad mi je to bilo dopusteno. |
|
|
|
richo Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2005 Poruke: 105 Mesto: hej sloveni,jos tu zivi duh nasih djedova,dok za narod srce bije njihovih sinova.zivi zivi duh sla..
|
|
ma mi gde god dodjemo to obiljezimo
od najprofinjenijih restorana do diskoteka i koncertnih sala....
|
_________________ hot |
|
|
|
|
qzma1981 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Maj 2005 Poruke: 266
|
|
samo tako
Ljudi !!!!!!Vodite LJUBAV gde stignete !!!
|
|
|
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Nisam to radila... al moja moja najlegica je to par puta napravila pa onda i ja znam kak je to odprilike.. heheh
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|