:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Pa muškarci, može li vam se glumiti?
Žene što vi mislite o tome?
Tvrdim da poprilično macho-man-a nisu u stanju prepoznati i razlikovati stvarni od naprimjer glumljenog orgazma. A velika većina se zadovoljava onom starom:Mala što se mene tiće,ti si j****a. 8)
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ja sam odglumila više puta, a nitko me nije skontao
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
Pa sta da se radi kad su smotani
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
Poslednja prepravka: PlavaRuzica datum Pet Dec 08, 2006 6:08 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Laf81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Dec 2006 Poruke: 61
|
|
Devojke,nama nažalost nije ˝u interesu˝ da osetimo ženski org.!!!!
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Siguran sam da moze,mada ja se uvek potrudim da moja ljubav sto vise uziva.Pa sada ako dodje do toga dodje ako ne dodje bar je uzivala jer sam se potrudip,jer mi nije cilj da ja njega stavim svrsim i zavrsim....Meni je vece zadovoljstvo kad od silnog petinga i vremenskog trajanja vodjenja ljubavi moja mica padne u nesvest ...To ne moze da glumi pa vi sad vidite.E sad ako je jos na sve to i svrsila onda wuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuu...Ali bar koliko me logika sluzi,ne verujem da bi pala u nesvest a da nije svrsila jer ipak niti je udaram necim u glavu niti ona udara glavom o nesto dok vodimo ljubav,tako da.....
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
nema sanse da provalim bre pa vi zene ste loode nas odma provalite
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
HAMI_LOLIC je napisao/la sledeće: | nema sanse da provalim bre pa vi zene ste loode nas odma provalite | pa kad im je lako da nas provale jer ipak kod nas to ide u mlazu ko iz topa i smrka 8)
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
mislim da moze da me prevari sa malo truda...
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
PlavaRuzica je napisao/la sledeće: | I ja isto, i tvrdim da moj ne zna uopste kako se oseca orgazam, dok ja njega, kad svrsi u mene mogu da osetim |
Ovo ti potpisujem.
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Laf81 je napisao/la sledeće: | Devojke,nama nažalost nije ˝u interesu˝ da osetimo ženski org.!!!! |
Ne slazem se sa ovim, jer ako tebi nije vazno kako ce se ona osecati, vec samo na sebe mislish , onda ni ne zasluzujesh nishta drugo sem ruke
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | Laf81 je napisao/la sledeće: | Devojke,nama nažalost nije ˝u interesu˝ da osetimo ženski org.!!!! |
Ne slazem se sa ovim, jer ako tebi nije vazno kako ce se ona osecati, vec samo na sebe mislish , onda ni ne zasluzujesh nishta drugo sem ruke | e lepo si mu reko potpuno se slazem s tobom...
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
ma bre ccc opasne su zene rekoh ja jos onomad
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|