:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Zasto neki ljudi stalno moraju biti u centru paznje, i zbog toga stalno lazu, izmisljaju neke gluposti samo da bi ih ljudi hvalili i poklanjali im paznju? :crazy:
Da li se stvarno od toga osjecaju bolje, zar im nije bitno tko im nesto govori, vec samo da su u centru paznje???
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
To je kao kod narkomana, tko se jednom navuce tesko se skine.
A valjda je to potreba za necim (ljubavlju, popularnoscu ili cim vec). Ima toga dosta i na Forumu, ne samo ovom nego na svim (manje javno, vise "tajno" to jest kroz pp-ove).
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
hmmm ja mrzim biti u centru pažnje pa je moje ponašanje upravo suprotno. Ako se slučajno nađem u centru pažnje nastojim izaći
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
e prvo treba svatiti da ima 2 kategorije ljudi kojji zele biti u centru paznje...
1.kategorija su oni koji imaju problema kod kuce,o kojima niko ne vodi racuna i koji zele da budu primeceni jer ih nigde niko ne primecuje...
2.kategorija su ljubomorni bolesni debili koji zele da budu u centru paznje jer zele da se svi vrte oko njih jer smatraju da su samo oni ti zbog kojih ceo svet postoji..To su nabedjeni mamini i tatini sinovi(cerke) kojima je sve pruzeno od malena i samim tim misle da su oni centar sveta i tako se ponasaju ko da niko drugi ne postoji....
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | e prvo treba svatiti da ima 2 kategorije ljudi kojji zele biti u centru paznje...
1.kategorija su oni koji imaju problema kod kuce,o kojima niko ne vodi racuna i koji zele da budu primeceni jer ih nigde niko ne primecuje...
2.kategorija su ljubomorni bolesni debili koji zele da budu u centru paznje jer zele da se svi vrte oko njih jer smatraju da su samo oni ti zbog kojih ceo svet postoji..To su nabedjeni mamini i tatini sinovi(cerke) kojima je sve pruzeno od malena i samim tim misle da su oni centar sveta i tako se ponasaju ko da niko drugi ne postoji.... |
Svaka cast ja mislim da je svaki moj komentar suvisan
mada moram da kazem da su ljudi toliko u stanju da lazu i izmisljaju da se pre ili kasnije upletu u svoje lazi i naebu
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Jer nisu sigurni u sebe i u svoje kvalitete, pa moraju iznova da se dokazuju.
|
|
|
|
|
|
ivonas Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 120
|
|
Slazem se, ljudi koji lazu i izmisljaju da bi bili u centru paznje, na taj nacin samo lece svoje komplekse
|
|
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
Poznajem dosta takvih ljudi koji izmisljaju ali ne da bi bili u centru paznje vec zato sto nemaju drustvo, niko ih ne primecuje i onda izmisljaju tako nebulozne price u koje ni malo dete ne bi poverovalo.
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
e a nekad ih je i zanimljivo slusati morate da priznate
|
_________________ hami lolic je jedno stvorenje koje zivi u prasumi i napada bubasvabe koje jede da bi preziveo i... ma lazem to je samo covek od krvi i mesa isto kao i vi i doso je ovde da se zeza
:l: : :l: :i: :c: |
|
|
|
|
Gertie ◊Poker Face◊
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 5281 Mesto: Neću da ti kažem, ćelavi!
|
|
HAMI_LOLIC je napisao/la sledeće: | e a nekad ih je i zanimljivo slusati morate da priznate |
Da, u pocetku, ali te do kraja izuzetno smore...
|
|
|
mitkovicb Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 6
|
|
ivonas je napisao/la sledeće: | Slazem se, ljudi koji lazu i izmisljaju da bi bili u centru paznje, na taj nacin samo lece svoje komplekse |
Interesantno misljenje. A sta ako neko ne laze ali jednostavno voli da je u centru paznje?
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
'Egotripiraju' iskljucivo oni kojima je strahovito potrebna potvrda drugih da su lijepi, zanimljivi, pametni, drugaciji od drugih, nadprosjecni, te da odskacu od vecine drustva.
Nazalost, obicno se radi o iskompleksiranim ljudima koji prvo nastoje uvjeriti druge da je istina ono u sto sami zarko zele vjerovati.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|