:: |
Autor |
Poruka |
Tony_montana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 13 Sep 2004 Poruke: 35 Mesto: De
|
|
Trazim pesmu od serifa konjevica staru nebudi mi majku ilim kako se vec zove kasnoje ??? Upomoc
|
|
|
|
|
|
Oriental Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2004 Poruke: 51
|
|
Ima od Serifa - Pusti me vec jednom, a pocinje " zar ti nije zao da mi budis majku..."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da bas to, to je ta pesma dali moze neko da je postavi za download?? :grab:
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Bice danas u Muzickim zeljama
|
|
|
|
|
|
Hvala unapred Sanjice. I Sretnu Novu Godinu i srecan Bozic Hristo Se Rodi.! :p 8)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sanjice Pomagaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemogu pesmu od serifa da skinem neradi UPOMOC!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Sad radi ...
|
|
|
www.Multipoker.com Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 09 Jan 2005 Poruke: 11
|
|
haha
|
_________________ Najveci pokersait u svetu..registrujte se i probajte i dobices 20% bonus i multipokerovu majcu+kacket nezaboravite bonuscode SERB ako zelite mozete probati igrati sa funmoney/svakog dana preko 30.000 online probajte vasu srecu i znanje necete se pokajati. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|