:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dakle, sto ne volite na ovom forumu ili sto vas smeta?
Pitanje nije KOGA nego STO.
Evo ja cu poceti:
Ne volim podle, dvolicne privatne poruke ili one pp u kojima mi se pokusava nesto prodati.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
ne volin prepucavanja sa nekim naprimjer.
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja MRZIM fight room...niko nista duhovito nema da kaze...samo se prepucavaju bez veze i reda...igrice me takodje zivciraju, ali to je zato sto ih svaki dan pregledan pa su mi dosadile ubij boze
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
E ne volim one dvolicne koji pokusavaju da nose titule nekih , nazovi faca, ili riba, a sve to samo zato sto sam ja pocetnik- ako je to cilj ovog foruma ne moram na nikada vise da ga posetim. Jasno je meni da su neki i te kako dugo ovde i ne pokusavam da upadam u te diskusije i druzenja, samo zaobidjem taj put pisanje post-a, ali bas svaki put da se pise kuco, cico , maco, nja,nja,nja ja te volim i ja tebe, bla, bla, bla....to je krajnje glupo i prilici deci u obdenistu.
Naravno, moja je sreca te sam i te kakav inadzija pa cu terati bas sa takvima mak na konac i samo zbog njih necu odustati sa svojim pisanijem, niti pred takvima pokleknuti.
Ovo je cisto skretanje paznje a sve one koji se osete prozvanim ovim putem i samo sada molim za odraslije ponasanje...
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Ne volim to kad otvorim temu i kad je moderatori posle izvesnog vremena zatvore (zbog velikog broja upisa i stave je u arhivu) i onda otvore istu tu temu ali naravno oni se vode kao autori teme...
Mislim da to uopste nije fer...
Ja sad npr. ne mogu da otvorim svoju temu jer ju je otvorio moderator a da se nije ni konsultovao...
Nije uopste pravedno prema clanovima da se tako nesto radi...
|
|
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
babily je napisao/la sledeće: | Ne volim to kad otvorim temu i kad je moderatori posle izvesnog vremena zatvore (zbog velikog broja upisa i stave je u arhivu) i onda otvore istu tu temu ali naravno oni se vode kao autori teme...
Mislim da to uopste nije fer...
Ja sad npr. ne mogu da otvorim svoju temu jer ju je otvorio moderator a da se nije ni konsultovao...
Nije uopste pravedno prema clanovima da se tako nesto radi... |
e babily ovo potpisujem, i mene ovo nervira...i htedoh da ih pitam al sam ih vec dosta izgnjavila...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Mrzim da clanovi ne pitaju pitanja koja su za pitanje.
Pitanje mora da bude pitano, inace ne bi bilo pitanje.
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
kad netko ne prati temu i namjerno opstruira
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
kad mi se netko zaljepi za guzicu s bolesnim ili dosadnim postovima
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Dixy_24 je napisao/la sledeće: | , ali bas svaki put da se pise kuco, cico , maco, nja,nja,nja ja te volim i ja tebe, bla, bla, bla....to je krajnje glupo i prilici deci u obdenistu.
|
i ja isto mrzim javne proljeve ljubavi i to sam već napisala jednom prilikom u nekoj drugoj temi. Nek se ljudi vole i drago mi je da je tako, ali pustite nas na miru!
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
ne volim kad je netko neljubazan
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
Ne volim kad se netko svadja ili vrijeda...
Npr... sto vidimo iz nekih cestih primjera, na komentarima slika... to mi je bas bezveze
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|