www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kada zbog decka/devojke ne obracate paznju na prijatelje...
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
nedag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 30 Okt 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 8:49 pm    Naslov poruke: Kada zbog decka/devojke ne obracate paznju na prijatelje... Na vrh strane Na dno strane

...i polako pocnete da ih gubite... da li vam se to nekad desilo ili da li ste imali nekog prijatelja koji je poceo da vas sikanira zbog voljene osobe?
Znam da se pravi prijatelji ne mogu tek tako izgubiti,ali opet... Imam drugaricu koja je nasla "decka svog zivota" i sve nas zaboravila zbog njega...vise nije sa njim, a od pravih prijatelja ostala sam joj samo ja,svi ostali su je napustili..

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne...nikada svoje prijatelje nisam zanemarivala...desava mi se da sam prezauzeta pa da se ne cujemo i ne vidimo, ali mi to jedni drugima ne uzimamo za zlo...decko je jedno...on bude i prodje...zna se ko su ti prijatelji...zna se ko je uz tebe kada ti nije ni do cega...zato ponavljam...nikada ne zanemarujem prijateljstva pa ne znam sa kime da sam Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jesam u prošloj vezi. Bila sam mlada (luda Laughing ) i zaljubljena preko ušiju! Nisam vidjela dalje od njega, a na pozive prijateljica nisam odgovarala jer sam htjela biti što više s njim. Bilo mi je dobro u početku ali tada su počele nevolje...on se navikao da sam mu uvijek dostupna. A onda sam jednog dana pukla kad sam vidjela što sam propustila (bilo je to zadnji dan škole u srednjoj, sjećam se ko sada, svi su se zabavljali, a on me zvao svakih 5 minuta kad ću se naći s njim) i rekla sama sebi da je dosta!
Iskreno, kasnije mi je bilo neugodno zvati prijateljice jer sam ih stalno odbijala dok sam bila s njim, ali to smo izgladile.
Sada, u novoj, i daleko kvalitetnijoj vezi ne želim napraviti istu grešku i dovoljno vremena odvajam za društvo i njega Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:32 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja nisam napravila tu gresku, ali jeste moja naj drugarica sto je meni zasmetalo, i prekinule smo prijateljstvo...nismo vise ni bliske...

da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...

GrimStone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 04 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 9:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nikada sebi ne bih dozvolio da se to desi. Uvek drugove stavljam na prvo mesto. Devojke dodju i prodju, a drugovi ostaju za ceo zivot!

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 11:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pazi kad se neko totalno zatepa onda ni neprimecujuci odaljava prikjatelje od sebe tako sto nema vremena da se vidi i s njima i tako pocinje da ih gubi...To se meni desilo 1 i vala reko sam vise ni 1.Uvek treba imati vremena za drustvo...
A do sada srecom nisam imao prijatelja koji me je sikanirao zbog voljene osobe a kad bi to radio mislim da bi popricao s njim u cemu je problem pa ako i to ne urodi plodom srecno mu bilo...

....tvoj i u dobru i u zlu....

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 7:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikada mi se to nije desilo i nikada ne bih sebi dozvolila taj luksuz ili toliku totalnu glupost da zapostavim prijatelje do te mere da ih izgubim.......prave prijatelje je tesko steci i jos teze je ta prava prijateljstva odrzavati.....cenim iskrene veze, a prijateljstvo pravo mi je pored moje familije nesto najvaznije u zivotu.....nikada nedozvoljavam prijateljima da dodju izmedju mene i moje familije, isto kao sto ne dozvoljavam mojoj familiji da dodje izmedju mene i mojih prijatelja.......ako nemogu zajedno, onda h drzim odvojeno, ali pazljivo vodim racuna i o jednom i o drugom....... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 5:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to se meni dogodilo....dok ona nije imala decka..a ja jesam...bile smo dobre kao i uvijek...a sada kada i ona ima decka..počela je mene da zaboravlja..a to nije nimalo lijepo..to nisu pravi prijatelji

**hell&granger neka vam je sa srećom**

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 18, 2007 2:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nikad mi se to nije desilo jer ja to necu dozvoliti Wink

đavolče
little sexy devil
little sexy devil

Godine: 35

Datum registracije: 11 Maj 2006
Mesto: pakao

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 6:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nije mi se desilo,niti cu dozvoliti da mi se to desi
prijateljstvo mi je podjednako vazno kao i ljubav,i nikad ne bih zanemarila drustvo zbog decka
jer je ipak prijateljstvo trajnije i iskrenije

ekonomista87
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 20 Sep 2006
Mesto: Vojvodina, Pancevo

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Desilo mi se jednom ali osvestio sam se na vreme. Naravno nikad ne treba zapostaviti prijatelje

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 02, 2007 10:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uh,umalo da napravim takvu gresku!!! pravi prijatelji su jos tu! huh!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Kada zbog decka/devojke ne obracate paznju na prijatelje... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon