www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kako ostaviti cigare???
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
vmiodrag
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 02 Dec 2006
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 8:26 pm    Naslov poruke: Kako ostaviti cigare??? Na vrh strane Na dno strane

Kazite mi kako ste i na koje nacine ostavili cigarete?

Pozdrav svima koliko Vas ima Wink

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 9:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

cold turkey. Wink znaci, jedan dan se probudila i rekla sebi da nema vise. tek je 5 mjeseci proslo, ali dobro se drzim za sada.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

srna2422 je napisao/la sledeće:
cold turkey. Wink znaci, jedan dan se probudila i rekla sebi da nema vise. tek je 5 mjeseci proslo, ali dobro se drzim za sada.

meni je tako prošlo 4 godine Wink a držim se savršeno i ne pada mi na pamet da opet zapalim.

Znači ništa ti više ne treba osim dobre volje i jakog karaktera. Nikakve žvake, tablete i sl. Samo rečeš: NEĆU VIŠE!!!!! 8)
Dobro bi bilo da onu lovu kojom kupuješ cigare skupljaš sa strane i na kraju mjeseca kupiš dobre cipele Wink
Bolje ćeš se osjećati, nećeš smrdjeti, imat ćeš više para, a zdravlje ti neće biti ugroženo, nećeš imati žute prste i zube, a dah će ti biti svjež. Trebaš još koji razlog????
Sretno!

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 02, 2006 11:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nema tu saveta kako i sta vazno je da imas volju to ti je moj savet znaci jedino sto pomazze to je volja da ostavis to zlo...

....tvoj i u dobru i u zlu....

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

lepo,kazes vise necu i ja mogu bez cigara i to je to..
cigare su samo ruzna navika koja em zuti zube,ubija ti kondiciju,na svezem vazduhu se ti gusis.. ne mozes redovno da trcis,plivas... ruke ti pozute...
veca je verovatnoca da ces oboleti od raka itd

imas mnogo razloga zasto da kazes NE cigari,ali sve je to stvar volje
lazu oni koji kazu da ne mogu da ostave cigare,mogu ali ne zele

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 1:15 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da ne ponavljam ali zaista samo jaka volja i da stvarno to zelis

ja se jos nisam odlucila na tako nesto Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 1:22 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Moj drug je probao na 100 načina: uzimao je čuvene tablete Zyban, pisao u kalendar koliko je dana prošlo od kada ne puši i slično( što je pogrešno , jer tako ipak misliš na cigarete i opterećen si njima), ostavljao uvek u kući 1 cigaretu ako baš ne bude mogao da izdrži bez nikotina. I ništa... Tek onda kad je rekao sebi: Neću više da uzimam cigarete i kad je čvrsto rešio da kaže NE , e tek onda je uspeo.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 3:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dameski je napisao/la sledeće:
da ne ponavljam ali zaista samo jaka volja i da stvarno to zelis

ja se jos nisam odlucila na tako nesto Rolling Eyes

ti barem priznaješ da ne želiš prestati, ali kad se odlučiš prestat ćeš.
Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nije da ne mogu prestati, MOGU Exclamation Ali stvar je u tome da ne želim.... Ne zamisliva mi je kava bez cigarete....ili kad sam nervozna...ili jednostavno mi je dosadno pa zapalim... Eto, ja priznajem da pušim iz dosade New Evil

RedStarGirl
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 08 Dec 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 9:28 am    Naslov poruke: pušenje Na vrh strane Na dno strane

jako bih volela da mi neko da rešenje kako da se rešim tog odvratnog poroka

yeki
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: beograd

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 09, 2006 7:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne znam koliko puta sam sebi obecavala da cu prestati... A onda sam se skoro razbolela (grip), jer sam cesto nocu ucila i pusila do 2 kutije dnevno... Tako da vec ne pusim oko 5 dana. Na pada mi na pamet da pokleknem, jer ako sad zapalim, nikad necu prestati... Nemam nikakvu zamenu za cigare, jedino sto vise jedem, ali se nadam da cu i to konacno regulisati.

And break the rule

AzzO
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 28 Nov 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 13, 2006 2:53 pm    Naslov poruke: Savet Na vrh strane Na dno strane

nemojte pusiti,pa ih necete morati ostavljati!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Kako ostaviti cigare??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  sledeća
Strana 1 od 7

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon