:: |
Autor |
Poruka |
stuttgart2 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 5

|
|
Molim vas da mi pomognete u rjesavanju mojih nedoumica i problema,doktorica mi je prepisala yasmin pilule ,prije god dana sam pila cilest i triquilar i nisu mi odgovarale (imala sam mucnine,bolne grudi,krvarenja,glavobolju ) sad bi ponovno pila ali yasmin jer doktorica kaze da su bolje... no ucestalo imam glavobolje i pjem jako cesto svaki drugi dan po cafetin zbog glave,dal to smeta za djelovanje kontracepcije? da li mogu pustit kad uzimam te tablete i kako alkohol (samo ponekad vikendom ) djeluje na te pilule? stah me je da ponovno nebi imala te nus pojave..hvala vam unapred
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Ja sam pila yasmin nekih 7 mjeseci, dobre su jer imaju malo hormona i ne izazivaju neke veće nuspojave. Pušenje smanjuje djelovanje pilula ali nećeš zatrudnjeti tek tako ako ih uzimaš redovito! Ja sam znala i preskočit pokoji dan pa bi samo nastavila s idućom. Alkohol možeš piti.
Meni su te pilule učinile bolje, menstruacija mi se skratila i nije više bolna
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |

|

|
|
hvala za odgovor,samo me zanima kako ce na te pilule djelovat cafetin kojeg cesto pijem?
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
stuttgart2 je napisao/la sledeće: | hvala za odgovor,samo me zanima kako ce na te pilule djelovat cafetin kojeg cesto pijem? |
ne mogu se sjetiti, ali piše ti na uputama.
Mislim da nemaš straha, ja sam za to vrijeme pila i antibiotike i tablete protiv genitalnog herpesa (gadno sam bila nadrljala) pa nisam imala nikakve nuspojave...
a za te glavobolje pođi u doktora na pregled jer nije u redu čim te neprestano boli glava
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |

|

|
|
ma bila sam vec par puta i uvijek mi kazu da mi nije nista a glava mi puca od bolova,tako da jedini spas su mi te tablete. Hvala jos jednom pozdrav
|
|
|
|
|
 |
zena_bez_imena Upućeni član

|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369

|
|
pitaj za meloden,to je moj savet
|
|
|
|
|
 |
*miss jr* Banovan! Prijatelj foruma

|
Datum registracije: 08 Feb 2006 Poruke: 10666 Mesto: ... u srcu jednom... tamo gde su ptice stale u letu... i zemlja se vise ne vrti...

|
|
stuttgart2 je napisao/la sledeće: | hvala za odgovor,samo me zanima kako ce na te pilule djelovat cafetin kojeg cesto pijem? |
Ja mislim da bih ovaj odgovor da napisem u svkoj temi ovog foruma. Molim vas, ako imate pitanja sto se tice lekova, bolesti, kako jedan lek deluje kada koristim drugi, itd idite kod lekara i razgovarajte sa njim, pogotovu ne slusajte sta vam neko kaze u bilokojem forumu. Forum je mesto gde se druzimo jedni sa drugim a ne mesto gde se postavljaju bilokakve dijagnoze.
Ja ti mogu samo reci sto se tice anti-babby pille i kafetina postavi to pitanje tvom lekaru a sto se tice tvojih glavobolja ide kod neurologa, koji ce sasvim sigurno pronaci razlog toga!
|
|
|
|
 |
dragoje Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Okt 2006 Poruke: 74

|
|
Zasto jednostavno ne pitas doktora??? Svako funkcionise na razlicit nacin.
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|