www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Ljubav ili zaljubljenost?
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 8:59 pm    Naslov poruke: Ljubav ili zaljubljenost? Na vrh strane Na dno strane

TRazila sam ovu i temu i videla da je nema, pa ako je mdoeratori nadju nek spajaju ili brisu.

Da li za vas ljubav i zaljubljenost isto? Da li ste ikad osetili ljubav ili je do asd sve bila zaljubljenost? Kako se zna kad zaljubljenost postane ljubav?

da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...

sjena23
~Shadow Lady In Love~
~Shadow Lady In Love~

Datum registracije: 10 Maj 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 9:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljubav je valjda samo emocionalno intenzivniji nastavak zaljubljenosti, a zaljubljenost mi je nešto malo više od simpatija.

Osjećaj ljubavi mi se čini vječan, možda zato što volim nekog i preko svake svoje granice voljenja.

Osjetiš kad se zaljubljenost pretvori u ljubav...

Nikki
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 32

Datum registracije: 08 Jan 2006
Mesto: Zagreb

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 9:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaljubljenost i ljubav nisu isto...

zaljubljenost za mene predstavlja ono kad ti se neka osoba jako svidja a ti je zapravravo ni ne poznajes dovoljno... onda stalno mislis na tu osobu i osjetis uzbudjenje kad joj se priblizis i to....

ljubav je puno dublji osjecaj... mislim dala bih zivot za nekog koga volim...[B]

Oni koji ne uče povijest, ponavljat će greške. Oni koji uče, pronaći će druge načine za greške!

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 01, 2006 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da tako je nije to isto
Zaljubljenost je za mene kad ti se neko jako puno svidja i ona ce cesto jednostrana ako je obostrana to prelazi u ljubav (sto nemora da obavezno znaci)
A ljubav je nesto sasvim drugo "ljubav je briga zo osobu do koje nam je stalo" (u najmanju ruku)

ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 12:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mislim da se zaljubljenost uvijek desava u pocetku. Dakle, nakon zaljubljenosti dolazi - LJUBAV . :322:
Ja sam mnogo puta bila zaljubljena, a jednom sam cak i mislila da je doslo do ljubavi. Samo sam pogrijesila....to je jos uvijek bila zaljubljenost. :dontknow:
Sada sam sa deckom nekoliko mjeseci, i polako prelazimo u nesto vise. Sada ne mogu zamisliti ni jedan dan da ge ne vidim i dotaknem.
Postao je dio mene, i mislim da ce to prijeci u ljubav, onu pravu iskrenu. Bez rijeci ponekad provodimo satima, lezim u njegovom krilu i spavam, on me snazno stisne i osjetim otkucaje njegovog srca... Sapne mi njezno da me voli i ostavi poljupce u mojoj kosi. Tada sam na 7. nebu :angel5:
I htjela bi da taj osjecaj potraje zauvijek... Ponekad pomislim kako je to cudno, jer ga znam tek nekoliko mjeseci, ali u njegovim ocima vidim da se mi znamo ipak mnogo duze...mozda cak i iz proslog zivota.... Eto to je ljubav! Wink

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

PlavaRuzica
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 39

Datum registracije: 07 Nov 2006
Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava

canada.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 5:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slazem se sa tobom, i ja mislim da zaljubljenost dolazi prije ljubavi i da zaljubljenost prelazi u ljubav

da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 7:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zaljubljenost uvek dolazi pre ljubavi ako se radi o romanticnoj ljubavi......to je prirodan tok emocija.....puno puta sam bila zaljubljena, ali sam samo jednom osetila sta je prava ljubav, i to sa mojim dragim muzicem..... :crveno:

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

kapljica
ULT_RAS-ov Anđelak
ULT_RAS-ov Anđelak

Godine: 41

Datum registracije: 17 Avg 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 20, 2006 11:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zaljubljenost sam osetila mali milion puta, a ljubav samo jednom do sad.
Najbanalnija stvar po kojoj osetim da se zaljubljenost utpotpunila sa ljubavlju je kad pomislim da sutra mozda necemo vise biti zajedno i to me uznemiri i pojavi se grc u stomaku, a pri tom ne mislim da je on savrsen.

Kad suze govore, istina razvaljuje
I svaka rec me obori s nogu
To sto si varao, to bih ti oprostila
Al' sto si mene - to ne mogu!

vladimir86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 28 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 8:01 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno ljubav, ali kad se vencate, za sada samo zaljubljenost i to ako moze na 7 dana!

jecika_84
^Everyday Is Viggo day^
^Everyday Is Viggo day^

Godine: 40

Datum registracije: 18 Apr 2006
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 23, 2006 1:53 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno da nisu isto
i to stalno objasnjavam mojoj pametnijoj polovini Laughing xaxa
kao sto rekoste, zaljubljenost dolazi pre ljubavi.....

nixie
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 26 Dec 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja smatram da postoji velika razlika izmedju zaljubljenosti i ljubavi.Dakle,kada sam zaljubljena,nisam svesna njegovih mana,psihickih ili fizickih,svidja mi se bez obzira na sve.
Sa druge strane,kada volim,znam i mane,ali mi opet ne smetaju.
Valjda je tako.I naravno,zaljubljenost dolazi pre ljubavi.

I ain't easy, I ain't sleazy.
I got reasons why I tease 'em.
Boys just come and go like seasons.
Ninalicious

ljubica1105
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 21 Jan 2006
Mesto: BENKOVAC

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 28, 2006 3:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za mene je zaljubljenost privlacnost zbog fizickog izgleda a ljubav je nesto drugo vezano uz emotivnost dvije osobe

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Ljubav ili zaljubljenost? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4  sledeća
Strana 1 od 4

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon