:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Dakle...napišite što bi htjeli sa osobom iznad vas....otići na kavu, igrati PlayStation, istući je :456: , pričati...ma sve što vam padne na pamet.
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
e zeljela bih otici kod marielle burani
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
htjela bi na kavicu na Avaz
|
Poslednja prepravka: Vilenjakinja datum Pet Dec 01, 2006 10:27 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
eh postenski se ispricati do nemoglosti nedje na kafici, cevapcicima, baklavici
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
prosetam bash charshijom...i ubijem negde na cevapima.mmmm
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Mogla bi da prosetam Svicarskom. Tamo nikad nisam bila.
|
|
|
|
|
|
|
|
eh sad bih da idem do carle da zbavim par dobrih cipelica
|
|
|
|
|
|
|
|
|
išla na baklave
|
|
|
|
|
|
|
|
|
isla u setnju rivom
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otisla bi na cevape s njom.
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
razgovarao negde uz kafu na swiss alpima..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|