:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
cemu sve to, nekidan zenska umrla 184 cm / 40 kg to je boze me sacuvaj,ne znam al zasto to rade, neku se zgoljave, ali tako zgoljave da su ruzne zar nije ljepse malo guze, malo bokova sve u svojim granicama
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: | cemu sve to, nekidan zenska umrla 184 cm / 40 kg to je boze me sacuvaj,ne znam al zasto to rade, neku se zgoljave, ali tako zgoljave da su ruzne zar nije ljepse malo guze, malo bokova sve u svojim granicama |
Pa ja sam toliko visoka i ne mogu se zamisliti s toliko kg
A rade da bi izgledale kao one s naslovnica, a kao što sam već napisala u tvojoj temi na ljepoti, meni je to sve manipulacija, samo dok jedni trljaju ruke drugi umiru
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?
Poslednja prepravka: Crno i zlatno datum Čet Nov 30, 2006 11:39 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
jukan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 4
|
|
Mislim da je uzasna stvar to sto zene i djevojke rade sebi kako bi bile koliko toliko prihvacene u drustvu...gledajuci modu i one manekenke koje su kao ofingeri, nije ni cudo sto posezu za tako drasticnim mjerama kako bi bas tako izgledale... a kada shvate da je prekasno, da nema povratka, onda im vise nema pomoci, najesci izlaz iz svega toga je smrt...
cure, ako zelite da smrsate (govorim iz vlastitog iskustva) treba se polako poceti s tim programom.. nisu se kile naslagale za 2 dana nego je tome trebalo duze vremena, najcesce nekoliko godina... pa vjerovatno treba isto toliko da nestane... ljudi najcesce zele da sto prije dodju do zeljene kilaze, pa najcesce i obole od anoreksije ali to je pogresan put.. znate onu izreku?? Ko ceka taj i doceka.. treba biti uporan i sve ce se na kraju isplatiti....
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Meni je to strašno....Te djevojke su bolesne jer one misle da ono što vide na televiziji da je to stvarnost i ako se tako ne izgleda, onda nisu lijepe. To je sve u njihovom mozgu. Npr. evo što se dogodilo jednoj curi iz mog razreda. Već ju jako dugo znam i uvijek je imala problema sa kilogramima, no nikad ju nitko nije zbog toga zezao niti je ismijavao...Nije ona bila debela, nego je bila dosta jaka...Otprilike je imala 80 kg i 175 je visoka...No, prošli tjedan sam skužila da je drugačija i da se u tako malo vremena skroz promjenila, dosta je smršavila...Otišla sam do nje i rekla sam joj da je previše skinula kila i pitala sam je koju je dijetu koristila. No,ona mi je rekla da je njena dijeta bila ''prst u usta'' i povrati sve živo.
Sada ima 63 kile i želi doći do 59...Ja sam joj dala prijedlog da idemo zajedno u teretanu i da si to više ne radi jer joj to stvarno nije potrebno...Čemu takva muka zbog viška kila? Idi trčati, bavi se sportom bilo šta ako već želiš smršaviti, ali nemoj to raditi iz sebe...No nije me slušala i rekla mi je kako je njoj i ovako dobro...Uglavnom, nije ni svjesna kakvih problema može imati... Budući da su joj mama i tata rastavljeni, ona živi s ocem koji često putuje i rijetko je doma, a mama joj živi u Rijeci. Otac joj nije ni primjetio da je ona tako drastično smršavila i zato ja ni ne krivim toliko nju koliko njega koji to nije primjetio...Pa mislim da razlika između 80kila i 60 je itekako vidljiva...Uglavnom, znam da je ovdje tema bila anoreksija, ali ova priča me stvarno potresla tako da sam je morala podijeliti s vama...A uglavnom, anoreksija i bulimija su bolesti u kojima je glavni krivac mozak koji si je zamislio da su neke stvari onakve kakve nisu...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
naravno da je bolje da uvek ima malo oblina,....al taj trend anoreksije su uveli modni dizajneri i te devojke kao predstavnice vaseg pola se razvlace po naslovnicama itd i ona vecina vas misli da jto lepo i da mora da se izgladnjuje i to je to....
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
Anoreksija je uzela previse maha, samo na internetu mozete naci mnogo internetskih dnevnika koje vode mlade djevojke opsjednute svojom kilazom. Sto je najtragicnije, gotovo nijedna od njih nije zaista debela, mnoge cu cak i prilicno mrsave, a i dalje zele smrsavjeti... Gotovo sve zele doci do otprilike 45 kg, bez obzira na visinu.
Ja to nikada necu moci shvatiti... Istina, i sama ponekad pozelim skinuti koju kilu, no nikada nisma ni pomisljala na tako drasticne mjere... Ne mogu se ja odreci cokolade
Uz to, nisam primjetila da se ijedan decko bunio na velicinu mojih grudi i na moju J.Lo guzu
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
Alekssandra Upućeni član
|
Datum registracije: 31 Jul 2006 Poruke: 314 Mesto: Havaji
|
|
Meni su najlepse zene sa oblinama !jer to kad muskarac hvata barem da zna sta hvata!Fashion tv sam prestala da gledam!Katastofa!!!!!!!!!!!!
Kad ih vidim da sve visi na njima i rebra ka d im se vidi zasu!!!!
|
_________________ Umeo si da budes vest da srusis sve mi kule srece gradjene i ostavis me slomljenu da ljubim stope tvoje i da lako kao pero letim,
imedju sna i jave,vecno ziveci u strepnji,da
bih sve to ponovo mogla doziveti.... |
|
|
|
|
djinaa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 140
|
|
Da,poslednjih godina je strasno aktuelno propagiranje tih mrsavica, koje su meni uzasne...Ponekad i sama pozelim da budem tako mrsava,ali mi brzo dodje zdrav razum...Neke devojke su povodljive i zele da budu tako mrsave zato sto misle da je to seksi, da ce biti privlacnije i sta god...Ok je zeleti da budes privlacan,a ne po cenu sopstvenog zdravlja i cak zivota.
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
sazaljevam ih otprilike kao one u Etiopiji!!
Tamo ljudi nemaju sta da jedu, a na zapadu (iz cistog hira) odbijaju hranu.
Uzas sta se desava...
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
prelezala sam neq vrstu anoreksije...i dan danas ne mogu da jedem puno,lose spavam,ponkead i povracam...moja anorekisja je bila izazvana tugom...nazalost!Na svu srecu poslo je!
P.S. Ni najgorem neprijatelju,...neposiv je osecj kad hoces da jedes,stavis parce hleba u usta a ono bez ukusa,hladno,gadno...i zvaces ga ali ga onda samo ispljunesh...uh!
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
ana.n Upućeni član
|
Datum registracije: 30 Maj 2005 Poruke: 251
|
|
uzasno je to... Nije mi jasno, dijeta sa vremena na vreme je ok, vezbanje, ali ne jesti nista... Bolesno
|
|
|
|
|
|
ziona Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 18
|
|
Ja nesvatam sta je :S car u malo koze i vise kostiju :S nemogu da svatim zene kojima je ljepo vidjet sebe kao kostura :S
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|