:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
koji vam se trendovi - trenutni, prosli i , nedajboze!!!, buduci -gade i prije biste krepali nego takvo nesto stavili na sebe? imate li ih uopce? ja da. to su:
-pojasevima stisnuti siroki dzemperi
-leopardski, tigrasti i ini dezeni
-jastucici za ramena
-"tako in" tajce
-skotski karirani uzorak.
-bljuje mi se na one male torbichice sta se nose u ruci i u koje eventualno uguras kljuceve.
-sljokice, shtras, sjajni kamencici,swarovski kristali i sl.svjetlosni efekti po cipelama, posebno ljetnim sandalama
-jasan cvjetni uzorak na bilo cemu, posebno ako se radi o velikom cvijecu...
-odvratne su mi one chanelove torbe sa lancima kao ruckama i sa utisnutim logom,za kojima sline na novitetima.
|
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Citat: | -pojasevima stisnuti siroki dzemperi
-jastucici za ramena
-skotski karirani uzorak.
-bljuje mi se na one male torbichice sta se nose u ruci i u koje eventualno uguras kljuceve.
-jasan cvjetni uzorak na bilo cemu, posebno ako se radi o velikom cvijecu...
-odvratne su mi one chanelove torbe sa lancima kao ruckama i sa utisnutim logom,za kojima sline na novitetima. |
To potpisujem i dodajem jos:
-Baletanke
-Starke (mnogi ih vole ali ja ih ne podnosim)
ima tu jos stvari ali ne mogu sada da se setim...
Dodacu jos kasnije.
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
slatka_sanerka je napisao/la sledeće: |
-leopardski, tigrasti i ini dezeni
-sljokice, shtras, sjajni kamencici,swarovski kristali i sl.svjetlosni efekti po cipelama, posebno ljetnim sandalama |
Ja sam malo skratio tvoj izbor, ali bih ga mogao zato produziti sa mnooogoo, mnooogoo drugih stvari
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Mrzim kad na majici ogromnim slovima piše ime marke odjeće Nikad to ne bi obukla
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
- one "patike" sa stiklom
- najlonke-dokolenice [i samo za stopala]. U pocetku su to nosile samo babe
- zlatne ili srebrne cipele/cizme/jakna. Srebrna jakna mi izgledao kao piletina u aluminijumskoj foliji
- kaubojski sesiri
- za kraj - specijalitet: najlonke [hulahopke] koje, kad se obuce minic, izgledaju kao da su na haltere. Nadam se da sam dobro objasnio, jer to ipak treba videti
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Citat: | - zlatne ili srebrne cipele/cizme/jakna. Srebrna jakna mi izgledao kao piletina u aluminijumskoj foliji |
Citat: | - one "patike" sa stiklom |
Citat: | Mrzim kad na majici ogromnim slovima piše ime marke odjeće Nikad to ne bi obukla |
Slazem se!
I dodajem:
- vojnicke pantalone,mislim na sve siroke, zenske modele sa onim silnim dzepovima i rajsfeslusima,pa kad jos neko obuje stikle na to....fuuuuuuuj!!!
- one puma patike sto ih ceo Bg nosi(verovatno i ceo svet,ali meni su ODVRATNE!),i musko i zensko,svi nose iste,"Future Cat" se zove model,ja mislim...
- jakne,"zimske",kojima je duzina negde do malcice ispod grudi, ne duze (opet zenski model)
- obuca sa mini,mini stiklicom.Znate ona koja se ni ne vidi koliko je malecka.Nekako mi je bolje ili da je ravna cipelica ili da ima vislju stiklu,nikako te male "eksercice"...A pogotovo sto ne volim cizme na tu stiklicu!
- izbeljene farmerke,(ovo sam trebala na prvo mesto da stavim!) ili jos gore one koje su 'izbeljene' na neku zelenkastu boju,pa kad ih kupis,kao da si kupio 'polovne' i stare!Strasno!
I,verovatno ima toga jos,ali mi za sada,nista vise ne pada na pamet....
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
Ja sam zaista promijenila mnogo stilova odijevanja, i u mom ormaru jos uvijek stoje razlicite stvari... Imam jos uvijek i neke haljine groznih uzoraka (tigrasto na primjer), imam i jedne uzasne kozne hlace i razne vojnicke torbe... Cak i nekoliko groznih haljina sa napadnim cvjetnim uzorkom. A sve sam to nekada obozavala, u odredenim fazama zivota
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Joj,moram da dodam jos:
Kozne pantalone!!!!!Nikako,ni u kom slucaju.neeeeeee!!!!
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
[quote="nektarinica"][- one puma patike sto ih ceo Bg nosi(verovatno i ceo svet,ali meni su ODVRATNE!),i musko i zensko,svi nose iste,"Future Cat" se zove model,ja mislim...
-quote]
i ja ih mrzim i namjerno ih neću kupiti jer ih svi nose!
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Da dodam i one jako tanke stikle [Ø 8mm i manje]. Dovoljno je samo zamisliti da ti devojka sa njima stane na prste... brrrrrrrr...
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Hm odvratne su mi čizme koje se sada nose...niske i zaobljene...izgledaju ko one za ribolov...
Onda odvratne su mi karirane košulje, staromodno izgleda...
Široke hlače.....užas.....pogotovo one reperske....ajde još je ok kad ih dečko nosi...ali cura kad ih obuče...užas....
|
|
|
|
|
|
margitrad Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Maj 2006 Poruke: 326
|
|
Louis Vuiton i Gucci torbe mi se gade
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|