:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Jel ljubav predhodi voljenju.
ili šta iz čega proizilazi ?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
da ja mislim da ljuvbav prethodi voljenju jer ne mozete odma nekog da zavolite al mozete odma nesto da osetite a to je ljubav koja vremenom prelazi u voljenje...
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Meni je ljubav = voljenje. E, sad, zaljubljenost je totalno drugo. I naravno, po meni prvo ide zaljubljenost. A, onda, kada zaljubljenos prodje, ili pocinje da se voli ili se uvide osobine sa kojima nikako ne mozemo ostvariti voljenje.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
whitesnake1710 je napisao/la sledeće: | Meni je ljubav = voljenje. E, sad, zaljubljenost je totalno drugo. I naravno, po meni prvo ide zaljubljenost. A, onda, kada zaljubljenos prodje, ili pocinje da se voli ili se uvide osobine sa kojima nikako ne mozemo ostvariti voljenje. | ok onda prvo ide svidjanje(neka privlacnost) ,pa zaljubljenost pa ljubav pa voljenje...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | da ja mislim da ljuvbav prethodi voljenju jer ne mozete odma nekog da zavolite al mozete odma nesto da osetite a to je ljubav koja vremenom prelazi u voljenje... |
meni je ljubav i voljenje zapravo isto...i nije mi jasno čemu ovo pitanje, a ono što odmah osjetiš to je strast a nikako ljubav!
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | da ja mislim da ljuvbav prethodi voljenju jer ne mozete odma nekog da zavolite al mozete odma nesto da osetite a to je ljubav koja vremenom prelazi u voljenje... |
meni je ljubav i voljenje zapravo isto...i nije mi jasno čemu ovo pitanje, a ono što odmah osjetiš to je strast a nikako ljubav! |
Absolutno isto. Samo sto je jedno konkretna a drugo zbirna imenica, cisto lingvisticki. Da li je moguce osjecat ljubav prema nekome a ne voljeti ga? MI 69!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
jasko_21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 156
|
|
meni je nekako uvijek bilo ovako zaljubljenost ( samo neka prva slika o osobi koja vam se svidja ) dok je ljubav odnosno voljenje sto poimam ko istu stvar vec dublji osjecaj koji proizilazi iz duzeg vremena provedenog sa nekom osobom cije mane nam nesmetaju i obrnuto i koji su spremni na odredjene kompromise u cilju zajednicke srece
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
i ja ne vidim razliku..zar nije nekoga voleti , ljubav ?
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
sve se svodi na jedno te isto-ljubav
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Na pocetku smo zaljubljeni...A zaljubljenost nije nista drugo do jedan veliki zbir ceznje, strasti, sexualne privlacnosti, idealizovanja partnera...Vidimo samo dobre stvari, vrline preuvelicavamo a mane zanemarujemo.
I naravno - kontamo da tu osobu vec tada volimo.
A od prave ljubavi je to daleko, uzasno daleko. Ta osoba nam je do tog trenutka samo jako draga, sto je ustvari samo zagrevanje pred istinski plamen (ako do njega uopste i dodje)
|
|
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
ljubav prehodi voljenu,jer bez ljubavu nema vajde.
|
|
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
ljubav i voljenje... je isto.. u stvari nije isto... ali jedno bez drugog ne ide
jer ne mozes nekog da volis bez ljubavi... niti da ima ljubavi a da ne volis nekoga znaci...
prvo ide zaljubljenost... posle voljenje a posle ljubav kad ti valjda ta osoba uzvrati e tako MR. Dovlica gleda na stvar
Eliot je sreda je napisao/la sledeće:
Na pocetku smo zaljubljeni...A zaljubljenost nije nista drugo do jedan veliki zbir ceznje, strasti, sexualne privlacnosti, idealizovanja partnera...Vidimo samo dobre stvari, vrline preuvelicavamo a mane zanemarujemo.
I naravno - kontamo da tu osobu vec tada volimo.
A od prave ljubavi je to daleko, uzasno daleko. Ta osoba nam je do tog trenutka samo jako draga, sto je ustvari samo zagrevanje pred istinski plamen (ako do njega uopste i dodje)
... Shock keve mi kako si to sastavila svaka chast Smile nadam se da ces se sloziti samnom...
[Edit by Eliot je sreda: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji...
Poslednja prepravka: young_ datum Čet Apr 05, 2007 7:33 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|