www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Pandanus
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 2:06 pm    Naslov poruke: Pandanus Na vrh strane Na dno strane

Da li mozda neko zna nesto za ovu biljku?

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 5:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ja prvi put čujem Shocked imaš neku sličicu?

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

naravno Wink

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 7:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Znam ja, bash saksiju sa tim cvecem sam srushio pre negde mesec dana...inace lepo cvece

The tears of a clown make the whole world laugh.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 7:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ajde pitaj mamu kako se gaji,koji su joj potrebni uslovi i dr.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Nov 30, 2006 8:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
naravno Wink

he he mislim da ovo čak imam doma, ali nisam znala kako se zove zapravo Laughing

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 12:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro i reci mi nesto o njoj.. kakvu negu zahteva? voda,svetlo,mesto,prehranjivanje,toplota itd

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 12:10 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
dobro i reci mi nesto o njoj.. kakvu negu zahteva? voda,svetlo,mesto,prehranjivanje,toplota itd

mislim ništa posebno, kao i sve ostale..dobro je da bude na suncu

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 12:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ok,ako zna neko nesto vise da kaze o ovoj biljci,ja cekam Wink

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

croatia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 3:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

što si tako zapela za tu biljku? Wink
meni i nije nešto...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 3:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zanimljiva je...bila bar meni dok je nisam razbio, ajde reci cu ti sutra, sad mi nema nikog kuci Wink

The tears of a clown make the whole world laugh.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 9:17 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni se svidja biljka i zelim da znam sto vise o njoj i njenoj nezi..
izvini ali nemojmo bezveze pisati po temi... tema je: Pandanus

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Biljni svet ~ -> Pandanus Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon