www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Maskara
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~
::  
Autor Poruka
andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 4:54 pm    Naslov poruke: Maskara Na vrh strane Na dno strane

Koju se maskaru isplati uzeti? Da li neku iz oriflame ili avona ili mozda neku od maybelline ili maxfactor?
Sta mislite da li one koje reklamiraju stvarno tako uvijaju,uvecavaju i odvajaju trepavice ili je sve to samo reklama?
Koju biste vi maskaru uzeli?

Ja se razmisljam da uzmem onu novu iz Avona koja odvaja trepavice i iz Maybellina Turbo. Savet?

tamarish
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 20 Jan 2006
Mesto: NBGD

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 6:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Maybelline je teska katastrofa,malo je reci da sam nezadovoljna!provereno najbolje u mom slucaju su:Max Factor-Masterpiece koja savrseno razdvaja trepavice i Loreal-Double Extension za extra duge trepavice,ali zlatna,ne ugljeno crna,ona je grozna,pogotovo kad se skida!Al' sam im napravila reklamu :dama:
inace ni vestacke trepavice nisu losa stvar,probaj Wink
pozdrav! Very Happy

can you handle mine?

Lea20
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Apr 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 6:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je ipak MF 2000cal najbolja

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Godine: 39

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 6:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zasto je maybelline katastrofa??
vestacke je tesko stavljati a i vide se da su vestacke..

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 7:51 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni je najbolja yves sant laurent volumen effeet , dobra je mf Masterpiece

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S Avonovom nečeš pogriješiti sigurno, meni je najbolja Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

azra basic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 25 Jun 2006
Mesto: Zenica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 9:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma joj iskreno one maskare iz Avona nista ne valjaju,mislim meni,doduse ne moze ti niko davati savjete sto se ti ce maskara jer sve to zavisi od tvojih trepavica.Ali ako zelis nesto fenomenalno postici to sigurno neces uspjeti s avonovim maskarama.Ja imam duge,i uvijene trepavice i odgovara mi i najobicnija a i zadovoljna sam svim Lorealovim maskarama,one su onako fakat super.

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

azra basic je napisao/la sledeće:
Ma joj iskreno one maskare iz Avona nista ne valjaju,mislim meni,doduse ne moze ti niko davati savjete sto se ti ce maskara jer sve to zavisi od tvojih trepavica.Ali ako zelis nesto fenomenalno postici to sigurno neces uspjeti s avonovim maskarama.Ja imam duge,i uvijene trepavice i odgovara mi i najobicnija a i zadovoljna sam svim Lorealovim maskarama,one su onako fakat super.

Naravno da zavisi od trepavica, ne odgovara svakome isto...kao što ne odgovara svima isti šampon ili krema za lice, tako neće odgovarati ni maskara...
Meni su Avonove super, a Loreal mi se baš i ne sviđa Laughing eto koliko smo različiti Wink

-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?

azra basic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 25 Jun 2006
Mesto: Zenica

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 10:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma joj sve to zavisi od toga kakav se efekat hoce postici zar ne...Samo mi nisu jasne one maskare tzv "balzam" za trepavice...dal to stvarno ima nekog ucinka

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je stvarno dobra Nivea Revolution....Stvaaarno poveća trebavice i nisu sljepljene kao kod Lorealove maskare Volume Shoking....Isprobajte, odlična je Wink

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 29, 2006 9:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mf 2000 calorie

*kissy*
*zauvijek njegova*
<b>*zauvijek njegova*</b>

Datum registracije: 05 Sep 2006
Mesto: između jave i sna,vrha i dna

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 05, 2006 3:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mf

**hell&granger neka vam je sa srećom**

Poslednja prepravka: *kissy* datum Pon Mar 26, 2007 7:10 pm; ukupno izmenjena 1 put

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Moda i lepota ~ -> Maskara Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  sledeća
Strana 1 od 11

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon