:: |
Autor |
Poruka |
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
Koju se maskaru isplati uzeti? Da li neku iz oriflame ili avona ili mozda neku od maybelline ili maxfactor?
Sta mislite da li one koje reklamiraju stvarno tako uvijaju,uvecavaju i odvajaju trepavice ili je sve to samo reklama?
Koju biste vi maskaru uzeli?
Ja se razmisljam da uzmem onu novu iz Avona koja odvaja trepavice i iz Maybellina Turbo. Savet?
|
|
|
tamarish Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 313 Mesto: NBGD
|
|
Maybelline je teska katastrofa,malo je reci da sam nezadovoljna!provereno najbolje u mom slucaju su:Max Factor-Masterpiece koja savrseno razdvaja trepavice i Loreal-Double Extension za extra duge trepavice,ali zlatna,ne ugljeno crna,ona je grozna,pogotovo kad se skida!Al' sam im napravila reklamu :dama:
inace ni vestacke trepavice nisu losa stvar,probaj
pozdrav!
|
_________________ People can take everything away from you,
But they can never take away your truth,
But question is........
can you handle mine? |
|
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
Meni je ipak MF 2000cal najbolja
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
zasto je maybelline katastrofa??
vestacke je tesko stavljati a i vide se da su vestacke..
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
meni je najbolja yves sant laurent volumen effeet , dobra je mf Masterpiece
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
S Avonovom nečeš pogriješiti sigurno, meni je najbolja
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
azra basic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Jun 2006 Poruke: 44 Mesto: Zenica
|
|
Ma joj iskreno one maskare iz Avona nista ne valjaju,mislim meni,doduse ne moze ti niko davati savjete sto se ti ce maskara jer sve to zavisi od tvojih trepavica.Ali ako zelis nesto fenomenalno postici to sigurno neces uspjeti s avonovim maskarama.Ja imam duge,i uvijene trepavice i odgovara mi i najobicnija a i zadovoljna sam svim Lorealovim maskarama,one su onako fakat super.
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
azra basic je napisao/la sledeće: | Ma joj iskreno one maskare iz Avona nista ne valjaju,mislim meni,doduse ne moze ti niko davati savjete sto se ti ce maskara jer sve to zavisi od tvojih trepavica.Ali ako zelis nesto fenomenalno postici to sigurno neces uspjeti s avonovim maskarama.Ja imam duge,i uvijene trepavice i odgovara mi i najobicnija a i zadovoljna sam svim Lorealovim maskarama,one su onako fakat super. |
Naravno da zavisi od trepavica, ne odgovara svakome isto...kao što ne odgovara svima isti šampon ili krema za lice, tako neće odgovarati ni maskara...
Meni su Avonove super, a Loreal mi se baš i ne sviđa eto koliko smo različiti
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
azra basic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 25 Jun 2006 Poruke: 44 Mesto: Zenica
|
|
Ma joj sve to zavisi od toga kakav se efekat hoce postici zar ne...Samo mi nisu jasne one maskare tzv "balzam" za trepavice...dal to stvarno ima nekog ucinka
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Meni je stvarno dobra Nivea Revolution....Stvaaarno poveća trebavice i nisu sljepljene kao kod Lorealove maskare Volume Shoking....Isprobajte, odlična je
|
|
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
mf
|
Poslednja prepravka: *kissy* datum Pon Mar 26, 2007 7:10 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|