:: |
Autor |
Poruka |
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
Velichina chovjeka mjeri se po tom koliko je u stanju da oprosti (jedan od razloga shto dominiraju sitne dushe)
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
ljubav..izvor zivota ( malo ko moze da je daje, a da ne ocekuje za uzvrat )
saosecanje ..( budi tu kada mu je najteze..razumi..pomozi )
oprostaj .. ( ponekad je to jbn tesko )..a to je tako cesto pocetag novoga
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
velicina coveka se meri metrom i debljinom novcanika sto je surova istina nasega sveta ((
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Veličina čovjeka bi se trebala vrednovati po njegovim djelima, time što je učinio za druge, time koliko je drugih usrećio i time koliko ljudi je od srca pomogao.
Mislim da kad dođe do sudnjeg dana neće nam biti gledano koliko smo puta se bogu molili, koliko puta došli pred oltar, koliko puta smo ubacili novčić za crkvu... nego prema tome što smo učinili za dobrobit kako svojih bližnjih tako i onih nekih koje nikad prije nismo sreli.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
whitesnake1710 Dobro upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Okt 2006 Poruke: 598 Mesto: Limasol
|
|
Oprostaj? Pa, posto znam dosta ljudi koji znaju da oproste, jbt, pun svet velikih
Mislim da se velicina coveka meri po tome koliko je spreman da iskreno pomogne i da pritom ne pamti da je pomegao, tj. da ne broji sta je ucinio. Da ume da voli iskreno, iz dubine srca i onda kada ta ljubav nije uzvracena. I da mu je savrseno dovoljno sto voli.
|
_________________ I'm only living the Parrish bywords, looking for that "ounce of excitement", that "whisper of a thrill there is no sense living your life without". |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
velicina coveka je kad zna da oprosti,da voli,da pomogne,da ne mrzi,da je iskren,veran,hrabar,poverljiv,da veruje,...svi ovi navedeni primeri u skupu cine velicinu coveka...
|
|
|
jasko_21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 156
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | velicina coveka je kad zna da oprosti,da voli,da pomogne,da ne mrzi,da je iskren,veran,hrabar,poverljiv,da veruje,...svi ovi navedeni primeri u skupu cine velicinu coveka... |
Mislim da je ovo vise od coveka, il barem ja nisam upoznao takvog a sto se tice velicina coveka je kakva je on osoba to je sigurno al sad netreba ni preterivat ipak svi smo ljudi niko nije perfektan
|
|
|
|
|
|
NekiLudi Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Nov 2006 Poruke: 55
|
|
HAMI_LOLIC je napisao/la sledeće: | velicina coveka se meri metrom i debljinom novcanika sto je surova istina nasega sveta (( |
potpis..istinto i tuzno
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Pa zar se velicina covjeka ne mjeri kolicinom inteligencije i vrlina koje posjeduje??
Iako ponekad mislim da je velicina covjeka u njegovoj odluci da bude jaci od svoje sudbine, i da bude velik u malim stvarima.
Sto je danas u svijetu materijalizma jako tesko.
|
|
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ima mnogo stvari po kojima se "meri" velicina coveka.
Ajde da pocnem sa dobrotom, plemenitoscu, nesebicnoscu, skromnoscu....
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
gagily Banovan! ***UvEk U pOkReTu***
|
Datum registracije: 03 Feb 2007 Poruke: 11546
|
|
da, to je najveca velicina civeka - oprostaj i pokajanje bih dodao
|
_________________ sudbina ili hir
|
|
|
|
|
stimi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 58
Datum registracije: 02 Dec 2002 Poruke: 148 Mesto: off
|
|
Prastati i kad je najteze to je vrlina najveca.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|