:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član

|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

|
|
Na koji način gleda neki vlasnik na cijenu života svoga psa ?
Može li se reći da život vašeg psa zavisi o nekih 100, 120 Kn,koje vi morate izdvojiti svake godine za cijepiva?
Vi ste plaćajući taj iznos odlučili produžiti život svome ljubimcu ,a tko je taj što će oduzeti život svakom onom psu koji nije imao takvu sreću da neki čovjek odluči da kaže "ovo će biti moj pas"?
Zašto se traži da čovjek uzme psa pod svoju zaštitu,zar je ta životinja "smetnja" ljudima,zašto je potrebno da čovjek odlučuje o životu životinje?
Ne bi li o tome dali će neka životinja postojati trebao odrediti onaj tko određuje najčešće dali će i koliko čovijek postojati (bila to priroda ili onaj što ga nazivaju Bog) zašto je čovjek uzeo ulogu koja mu nije namijenjena?
Preimenovala sam
|
Poslednja prepravka: ametist heart datum Sre Nov 29, 2006 5:38 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
missli da ovde treba postaviti pitanje malo drugacije....Koliko je cena zivota bilo koje zivotinje....
Ja mislim da svako kao i covek ima pravo na svoj zivot takoo da posto je covekov(a nekad smo i mi bili zivotinje-ako bukvalnije pogledamo) zivot neprocenjiv(tako smatram da je isto neprocenjiv i zivot svake zivotinje pa i psa....
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
hmmm zanimljiva rasprava. Vidiš, nikad nisam razmišljala o tome. Ali svejedno mislim da je vrlo humano prisvojiti životinju i brinuti se za nju. Ja imam dvije mace i jednog psića, kod mene im je lijepo, ništa im ne nedostaje i mislim da je puno bolje da su završili u moje ruke nego na ulici...
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
 |
vmirko Upućeni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd

|
|
Nemamo pravo da sudimo o tome koliko vredi zivot neke zivotinje.
|
|
|
|
|
 |
maucetung Prijatelj foruma

|
Godine: 44
Datum registracije: 04 Dec 2005 Poruke: 4360 Mesto: Sremski Karlovci

|
|
Moje misljenje je da treba pruziti zivotinji sve sto joj treba.Dati joj vakcinu (trovalentnu bar),cepiti je protiv besnila ,redovno (na tri do cetiri meseca)cistiti je od crevnih parazita i od buva,
Slazem se da je sve to skupo-ali ja se trudim da ih sve sredim da nemam posle sa njima vecih problema.
Sto se tice jadnih i napustenih zivotinja -mislim da treba i drzava da se malo pobrine oko toga.Vrseci sterilizacije i kastracije smanjio bi se broj napustenih zivotinja.
Ovom prilikom bi da pohvalim SREMSKE KARLOVCE jer vec par godine za redom vrse besplatno vakcinisanje,daju tablete protiv glista a od ove godine vrsi se besplatno čipovanje!!!!!!
|
_________________ Ta tvoja oka dva,dva mala badema
sto mi ih posla Bog protiv vradzbina.
Umesto ordena na mojim grudima,
nocas su zaspala! |
|
|
|
 |
glumac86 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Apr 2006 Poruke: 111 Mesto: SCG

|
|
Zivotinjama treba pruziti kao i coveku ja sam za to!!!!
|
_________________ NISTA OD TOGA |
|
|
|
 |
kissuzana Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 59
Datum registracije: 30 Maj 2006 Poruke: 200 Mesto: nis

|
|
kao sto ljudi nemaju cenu tako bi trebalo da bude i za zivotinje
|
_________________ ja sam suzana , a ti?????? |
|
|
|
 |
jelena90 Upućeni član

|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd

|
|
Ja obozavam pse,kao i sve zivotinje...i mislim da...
Citat: | kao sto ljudi nemaju cenu tako bi trebalo da bude i za zivotinje |
http://s1.bitefight.ba/c.php?uid=35650
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
meni je jako zao to prodavanje, i isto tako smatram da zivot zivotinje nema cenu...
isto ga poredim sa ljudskim...
emotivac ja, sta ces
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|