:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Evo ovako... Koja vam osoba plijeni pozornost i drugacija je od svih? Mozda njeni postovi su interesantni, njeno razmisljanje, njen stav?
Ja moram priznati da je meni jako zanimljiv aureliano. Negdje sam procitala da on studira psihologiju mislim (izvini ako grijesim), ali njegovo znanje me fascinira. I njegovo razmisljanje. Dosta citam teme u psiho/filo i tamo on cesto "boravi".
Volim vise ove ljude koji se isticu sa svojim obrazovanjem i razmisljanjem, nego one koje tipkaju na trac, igrice, pa njihovi postovi isceznu u zaborav. tako da svoj glas dajem njemu.
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Zanimljiv mi je Catchthewreck jer je otkačen, a u isto vrijeme i prirodan. Baš mi se sviđa. A uz to nema ni dlake na jeziku.
Onda knknpnkn i pinkie jer imaju konjske živce, trude se objasniti sve do zadnjeg detalja pa makar im jedan post zauzeo cijelu stranu
inače me fasciniraju ljudi koji su smireni.
Dalje genius25 jer ima dobre teme i uvijek nešto pametno napiše
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja?
Poslednja prepravka: Crno i zlatno datum Pon Nov 27, 2006 7:25 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
@Crno i zlatno
hvala draga moja! Bas si me obradovala svojim komentarom! kissssssss
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
ametist heart, hvala, osjecaj je obosmjeran!
I ti si meni Numero Uno kad smo kod ovog pitanja...
Vrlo su ti zanimljive i teme i postovi.
Uz to - dameski, Crno i Zlatno... te mistik29! su ti konkurencija... odmah do tebe...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
princess-93 Odomaćeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 03 Nov 2006 Poruke: 1321 Mesto: princess land
|
|
crno i zlatno,zato sto kaze sta misli,zabavno je citati njene postove,smirena je a ume lako da izazove svadju
|
|
|
|
sjena23 ~Shadow Lady In Love~
|
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 9824
|
|
to su sve osobe na čije postove se nasmijem i čiji postovi me zainteresiraju, znači danas je to jedna osoba, drugi dan druga, treći dan... zaključak: svi su zanimljivi u svojim određenim vremenskim razdobljima
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
O tome nisam uopste mislila...
ametist heart i Annabel_Lee su mi naj
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ja !!! hehehehe
salim se....pa svi su podjednako dobri..mislim na one koji su stalno ovde..
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ametist heart mi medu najzanimljivija osoba
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
gag021 i medseka ili obrnuto( redosled je nebitan)
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
jedina osoba s kojom mogu mogu pošteno razgovarati...lopov
|
|
|
EGO! Stojke's bitch!
|
Godine: 34
Datum registracije: 25 Sep 2006 Poruke: 5644 Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu
|
|
Sanerka, Annabel_Lee, ona osoba koja ima dobre fazone i ne ponavlja stalno isto...
|
_________________ Baš je dobro biti ja,
ni sa kim se ne bih menjala,
i kad bih se opet rodila,
ja bih opet bih bila ja!
* B.I.T.C.H. 4EVER *
Being In Total Control of Herself
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|