www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Race - The Official WTCC Game
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~
::  
Autor Poruka
rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 12:41 pm    Naslov poruke: Race - The Official WTCC Game Na vrh strane Na dno strane

Race - The Official WTCC Game

• Oficijelni Web Site Igre: N/A
  • Izdavac: Eidos Interactive
  • Razvojni Tim: SimBin
  • Tip Media (Velicina): DVD (1)
  • Zanr: Simulacija Voznje
  • Datum Izlaska: 24-Nov-2006
  • MultiPlayer: Da

Iako su mnogi koji su unapred narucili RACE vec jutros poceli da dobijaju svoje DVD-ove, veceras oko 19h po nasem vremenu je zvanicno i na Steam-u simulacija pustena u opticaj, to jest omogucen je download i registracija.
Simulacija RACE je prvo ostvarenje novog razvojnog tima Simbin. Da podsetimo, iako je Simbin kao kompanija vec dugo prisutna u svetu simulacija, kompletan razvojni tim je sada promenjen i nema vise veze sa onim koji je uradio simulacije GTR, GT Legends i GTR2.

RACE je moguce nabaviti na dva nacina: kupovinom DVD-a ili skidanjem sa interneta preko sistema Steam. U ovom drugom slucaju, igra je spakovana u fajl od oko 1 Gb.

RACE je neodvojivo vezana za sistem Steam. Pre instalacije neophodno je prethodno instalirati i Steam, bilo da se igra skida sa interneta bilo da se kupuje na DVD-u. Preko Steam-a se vrsi aktivacija odnosno registracija igre. Takodjer, Steam sistem je zaduzen i za multiplayer u okviru RACE-a.

Misljenja o sistemu Steam su dosta podeljena, i svakome ostaje da odluci da li ce se pomiriti sa njegovom instalacijom, koja nosi sa sobom izvesne potencijalne sigurnosne rizike.

Jos jedan aspekt na koji treba obratiti paznju jeste hardverski. RACE je jedna od retkih igara koja iskljucivo radi u DirectX 9. Znaci vlasnici starijih grafickih kartica koje ne podrzavaju DX9 ne mogu da koriste RACE. Takvih na svu srecu ima relativno malo, cak i kod nas. Medjutim, treba imati na umu da i mnoge novije graficke kartice, koje teoretski podrzavaju DX9, nemaju dovoljno snage da zaista efikasno i rade u DX9 okruzenju. U slicnim simulacijama (na primer GT Legends, GTR2, rFactor) moguce je odabrati Direct X verziju koju ce igra koristiti. U RACE-u, tako nesto nije moguce, sto ce u nasoj relativno siromasnoj sredini u kojoj stariji odnosno slabiji kompjuteri nisu retkost dosta ograniciti privlacnost ove simulacije.

....tvoj i u dobru i u zlu....

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 10:06 pm    Naslov poruke: Re: Race - The Official WTCC Game Na vrh strane Na dno strane

Jesili je ti igrao kakva je(ako jesi)
Izgleda mi OK po omotu

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 27, 2006 11:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

n4p0l30n je napisao/la sledeće:
Jesili je ti igrao kakva je(ako jesi)
Izgleda mi OK po omotu
nisam je jos nabavio nazalost,mada koliko sam video trejlere i opise po strani tv kanalima fenomenalna je...
evo i par screenshot-ova

drone
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 33

Datum registracije: 24 Avg 2006
Mesto: underwrold

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 28, 2006 9:40 pm    Naslov poruke: Re: Race - The Official WTCC Game Na vrh strane Na dno strane

Joooooooooooooj pa to izgleda odlicno hvala ti za screenshot-ove super su Wink

dexonj2004
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 10:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A oni mogu da nasminkaju igru na slikama kako hoces. Nema nista dok se igra ne proba.

Dread Lord
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 29 Avg 2006
Mesto: Novi Sad

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 10:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dexonj2004 je napisao/la sledeće:
A oni mogu da nasminkaju igru na slikama kako hoces. Nema nista dok se igra ne proba.

Tacno.

Ja kada sam video slike od GTR 2 igre mislio sam da je odlicna igra ali kada sam nabavio igru nisam mogao da verujem koliko je sr**je...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Dec 03, 2006 11:25 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dread Lord je napisao/la sledeće:
dexonj2004 je napisao/la sledeće:

Tacno.

Ja kada sam video slike od GTR 2 igre mislio sam da je odlicna igra ali kada sam nabavio igru nisam mogao da verujem koliko je sr**je...
izvini a sto je to sr**je???
GTR2 ima najbolju grafiku od svih igrica i potpuno je realna,nije arkada ko NFS vec je prava simulacija,a WTCC ve izgledati kao na slikama jer ovo su screenshotovi iz igre a gledo sam i njeno tv predstavljanje i tako izgleda
naravno nista ne izgleda lepo ako tvoj komp ne moze da ga podrzi...
al ako imas komp koji podrzava grtr,gtr2,gt legends i sada WTCC veruj mi sve 4 igre izgledaju najbolje od svih do sada igrica s kolima...
A ne moze svaka igra da bude suplja ko nfs...
ove 4 igre su licencirane fia igrice tako da je realnost razvijana s vozacima sampionata koji se opisuju u igrama tako da o realnosti ovih igara nema sta da se ppostavlja pitanje...e sad ako ne znas da je vozis to znaci da nikad nisi giljao nista osim nfsa....

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 06, 2006 4:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo ja sam sad prodjiro igru pola sata sat,...i mogu vam reci da je fenomenalna(potpuno je realna).Sto se tice grafike ne mogu da tram sve na max ali mogu na high i to izgleda ovako:

*PS:slike su smanjene na 640*480 jer ih glupi fraps pamti u 1024*768 bmp formatu velike tezine(po 2-3mb)

falcon
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 47

Datum registracije: 10 Jun 2005
Mesto: Bijeljina

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 14, 2006 12:40 pm    Naslov poruke: Pitanje Na vrh strane Na dno strane

Je li zahtjevna, sto se tice konfiguracije?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 15, 2006 2:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

falcon je napisao/la sledeće:
Je li zahtjevna, sto se tice konfiguracije?
jeste i to mnogo,najveci problem je memorija,kao i kod svih simulacija trka koje su izasle iz simbina,...
al igra je fenomenalna,....

Zloky
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 17 Jan 2006
Mesto: Buna

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 5:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bezveze igra,kad udariš vrtiš se kao kanta kad je baciš

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 02, 2007 7:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zloky je napisao/la sledeće:
Bezveze igra,kad udariš vrtiš se kao kanta kad je baciš
to je realno (pogledaj samomkojim brzinom ides pri udaru),...uostalom ako si nekad gledao trke WTCC sampionata videces da je sve kao i u realnosti,...Jer igrica je razvijana s vozacima i timovima i FIA-om znaci zanovana je na sto je moguce pribliznijoj simulaciji WTCC sampionata i sto vecoj realnosti...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Gaming World ~ -> ~ PC Igre ~ -> Race - The Official WTCC Game Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon