:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Nedostaje npr. teleportiranje. A, inače skoro svi će se složiti da se patent još ne počne proizvoditi, jer će milijuni Hrvata i Rusa početi da se stvaraju po bogatom Zapadu. Tako da od toga još nema ništa... :smeskooo: :smeskooo: :smeskooo: :smeskooo:
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
npr novi nacin stvaranja goriva i novi pogoni i nova gorova za sve masine sa sus motorima da bi nam se planeta oporavila jer ako se ovako nastavi neece nas biti jos dugo....
|
|
|
zile442 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 105 Mesto: Sombor
|
|
bilo bi pametno da smisle nesto sto samo pravi sebi energiju za rad i u tome josh prawi npr. struju! (mini elektrana) zar ne?
|
_________________ ZILE |
|
|
|
|
INFARKT Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Nov 2006 Poruke: 1
|
|
Nedostaje mi masazer za kosu , da me ceska a nekuka!
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Nedostaje masina koja ce sama od sebe pisati postove na Forumu.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Nedostaju nam lijekovi za teške bolesti od kojih ljudi umiru. Nadam se da će jednom pronaći lijek koji sigurno liječi AIDS, rak, leukemiju i sl. To bi bio najvrijedniji izum.
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
mistik29 Prijatelj foruma
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 7173 Mesto: Zagreb
|
|
Nedostaje nam žara za život, što je najgore... uvaljujemo se pred monitore (internet ili TV svejedno), sve manje je druženja među ljudima, sve manje je 'roštilja', sve manje imamo vremena jedni za druge, sve brže se živi... stoga, nedostaje nam više obzira prema samima sebi i drugima.
|
_________________ JoŠ PoSToJe iSTiNe KoJe VoLe BoLJeTi |
|
|
|
|
HAMI_LOLIC Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Sep 2006 Poruke: 1148 Mesto: BGD,Zvezdara
|
|
ma ljudi nama ne dostaje sloga!!! rodjeni smo tu gde jesmo[balkan] i desilo nam se to sto jeste[rat] i imamo odnose onakve kave imamo[lose] !!!! Tako da nama ne dostaje izum koji ce svima menjati misljenja o drugim narodima!!!
e da i treba nam jos auto na vodu, letece zgrade, teleport!!!, besmrtnost!![npr mozes da zivis koiko oces a da mozemo umremo kad god pozelimo i o5 se rodimo ], i sl stvari
|
|
|
|
|
|
jasko_21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2006 Poruke: 156
|
|
Ehh sad mi pada milion stvari al slazem se sa HAMI_LOLIC-om oko toga da nam treba neka sprava koja bi nam omogucavala da se bolje razumijemo i da se vise resimo nekih glupih predrasuda, ovo ne govorim opcenito za balkana ( mada smo mi najgori ) vec za kompletan svet
|
|
|
|
|
|
đavolče little sexy devil
|
Godine: 35
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 9383 Mesto: pakao
|
|
jasko_21 je napisao/la sledeće: | Ehh sad mi pada milion stvari al slazem se sa HAMI_LOLIC-om oko toga da nam treba neka sprava koja bi nam omogucavala da se bolje razumijemo i da se vise resimo nekih glupih predrasuda, ovo ne govorim opcenito za balkana ( mada smo mi najgori ) vec za kompletan svet |
Slažem se,jer je očigledno bez razumevanja nema napredaka,a zatim i lekovi protiv leukemije,side itd... 8)
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Ja bih voleo letenje, ali ne avionima, nego da svako ima svoj mali dzepni uredjaj za letenje. Bilo bi super. :angel:
|
|
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
vmirko je napisao/la sledeće: | Ja bih voleo letenje, ali ne avionima, nego da svako ima svoj mali dzepni uredjaj za letenje. Bilo bi super. :angel: |
Jako zanimljivo... volim mastovite ljude.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|