:: |
Autor |
Poruka |
dundja Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 31 Okt 2005 Poruke: 92
|
|
Osmeh,telo,psiha ili nesto cetvrto? Sta vam je najbitnije kod devojke?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
slicna tema vecc postoji...
Pa meni je definitivno posle jedne devojke najbitnija psiha...
Uopsteno volim dobre iskrene pametne devojke naravno tu je i izgled bitan al nije presudan.Presudnije je da se mi slazemo...Pa tek onda sve ostalo....Naravno svi mi volimo lepe devojke i ja takodje al zasto mi je najpresudnije da bude ok devojka,pa zato jer kad omatorimo nece biti vise lepa(lepota je prolazna) ali mi cemo se i dalje slagati i to treba mnogi da svate a ne da samo zbog lepote setaju s nekim,onda tu nema ljubavi...
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
Osmeh na lepom telu, i nesto u glavi. Ako nema to trece, aj zdravo
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Najvaznija mi je psiha, a ako je pametna, onda ce znati iskoristiti ljepotu koliko god lijepa bila (a svaka djevojka je lijepa na neki nacin), i puno mi je ljepse kad mogu sa djevojkom sjesti i fino popricati o nekim pametnim stvarima, a ne da joj se u glavi vrti samo sex. Naravno fino je ponekad i razmijeniti poneko misljenje o intimnim stvarima, ali vaznije je da zna pametno pricati, i da se ne sramim da je upoznam sa svojim drustvom. Volim kad se ne bojim da ce me osramotiti, vec da ce znati pametno pricati o svemu. Upravo takvu djevojku imam sad, i cuvacu je dok god to bude u mojoj moci!
|
|
|
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
najvaznija je psiha ,ako je OK osoba, onda je extra, a ako nije svemu je kraj dzabe i lepota i sve, jos ako je glupa plava a lepa opet nista...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Humor, pa onda svega po malo 8)
Da bi se privukla paznja, telo i osmeh.
Posle paznje proucavamo psihu i ostale stvari.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
nebofirm Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 313 Mesto: Beograd
|
|
kombinacija svega toga
|
_________________ Zauvek slobodan... |
|
|
|
|
Vlada Z Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Dec 2006 Poruke: 153
|
|
mislim da je najbitnije da postoji neka privlacnos koja nema veze sa izgledom
|
|
|
|
|
|
dreamwalker *dragancee*
|
Datum registracije: 06 Apr 2007 Poruke: 10118 Mesto: * in the dream *
|
|
osmeh def.
|
|
|
|
|
|
ZooRooX Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Avg 2007 Poruke: 26
|
|
Najbitnije je normalna glava i ne burna proslost!Naravno da svako prizeljkuje i lice i tijelo,ali obzirom da je ljepota prolazna,ovo prvo spada u broj jedan! Jer ako je burnu proslost imala,doci ce do problema kad tad!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|