www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

A što bi ti za ovaj Božić???
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
ametist heart
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 08 Avg 2006
Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

bhutan.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 2:07 pm    Naslov poruke: A što bi ti za ovaj Božić??? Na vrh strane Na dno strane

Mene moje Srce vec danima pita sto bi ja htjela za Božić. Da ispadnem jako skromna rekla sam mu cokoladu. Mr. Green Naravno, da se smijao na to i rekao da ga ne za**....
Ipak, nekako mrzim kad me pitaju sto zelim, jer neznam koliko su mogucnosti da mi kupi. Njegove su jako velike, ali svejedno, neznam sta bi htjela. Svidjela mi se jedna Swarovski ogrlica. Samo mi malo neugodno reci. Embarassed
Da ne pobjegne od mene, hehehehhe... Laughing
Ali rekao mi je da ce mi uzeti nesto od nakita za uspomenu, i da biram sto mi srce zeli. Pa mu mozda i kazem.. Rolling Eyes

A sto bi vi za ovaj Božić?

I molim bez lažne skromnosti...hehehe... Laughing

I svaki dodir njegov nema cijenu, od tužne je stvorio sretnu ženu...
To je vrijedilo čekati...

Slejdž
Gospodja Selektorka
Gospodja Selektorka

Godine: 46

Datum registracije: 15 Jul 2005
Mesto: Frankfurt/ Loznica

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 4:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

S obzirom da sam ja skromna i komplikovana osoba, a to znaci, odusevljavam se svakim poklonom, a ne volim npr nakit nikakav, za parfeme sam teska, imam svoj ukus, za garderobu uvek menjam ukus, nekad mi se ovo svidja, a vec posle nekog vremena ne, tako da mi i nije bas lako kupiti poklon.Al ponavljam, obradujem se i najmanjoj cokoladi kad se neko seti, ili obicnom cvecu, pa i da ga u basti neko ubere.
Tako da, nemam nikakvu posebnu zelju, a muz nek mi bude kreativan malo, pa sam nesto
smisli.Mozda bi moglo neko kratko putovanje zajedno negde.Eto kad bih birala, to bi bila
zelja.

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 24, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne znam ne treba mi nista.......... Rolling Eyes

....tvoj i u dobru i u zlu....

Moytsa
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 11 Dec 2005
Mesto: St

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 12:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Joooooooj super pitanje!!! Ima puno toga sta bi ja htjela, da bar postoje liste za Bozic ili rodendan kao za vjencanja, onako odes u ducan, sastavis popis stvari koje trebas/zelis i ljudi idu i kupuju ti sa te liste Embarassed Wink

Tako da bi ja preslatku sarenu haljinicu koju sam vidila u Zari, novo Chanel rumenilo, maskaru Diorshow (taman cu i jedno i drugo potrosit do Bozica), nausnice koje ce mi ic uz novu svilenu haljinu, one slatke bijele čupave papučice iz Accessorizea, crnu torbicu sa zlatnom kopčom.....
hmmmmmm eto, ametist heart, moj popis bez lazne skromnosti Wink Laughing

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 1:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja? Hmmmm, kod mene je jos uvek tradicija da su pokloni za Novu Godinu. Neutral
No, pravicu se da je to to. 8)
Ja bih samo jedno.
Da na svetu bude mir.
Da, da, znam da to zvuci kao na izboru za miss, ali stvarno tako mislim. Smile
Eto, ukratko.

Ne zaboravi da zaboravljeni nikada ne zaboravljaju zaboravne!
Ne zaboravi da vratiš dugove, jer oni kojima duguješ tebe nikada neće zaboraviti!

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 1:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

evo bez lazne skromnosti, ja bih volela da dobijem posao, pa ako ga dobijem, sve sto pozelim mogla bih sama da kupim, a ne da cekam da se drugi sete

" I know the way to fuck them all...."

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 3:30 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bih voljela mnogo toga....ipak jedina zelja koju cijelim srcem ocekujem jeste i to bih voljela da mi se ili za Bozic ili Novu godinu pokloni..ako see ro moze smatrati poklonom da stanem pred maticara sa svojom dusom..za mene veceg poklona od toga nema...da ostatak zivota budem zauvijek uz njega i on uz mene kapiras

malaplavano1
Dobro upućeni član
Dobro upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 30 Apr 2006
Mesto: Osijek

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja bi decka nekog super... heheh

EGO!
Stojke's bitch!
Stojke's bitch!

Godine: 34

Datum registracije: 25 Sep 2006
Mesto: U svom svetu tame,ušuškana u kolevci samoće i neostvarenih želja,izgubljena u sopstvenom životu

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 3:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

One xtra farke..... Razz Twisted Evil Rolling Eyes Wink

ja bih opet bih bila ja!

* B.I.T.C.H. 4EVER *
Exclamation Being In Total Control of Herself Exclamation

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 25, 2006 5:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Eh..Ja bi za Božić jednu veeeeeeeeeeeeeeeliku pusu.....onak baš od srca Wink

*OpasnaMackica*
Banovan!

djavolce domaci.de
djavolce domaci.de

Godine: 70

Datum registracije: 22 Apr 2006
Mesto: novi sad

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 12:51 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da moj momak bude samnom celu tu noc i dan i da se ne razdvajamo...i od poklona bih najvise volela samo da mi nesto napise kao uspomenu...to je sve...nadam se da nije puno

Ide maca oko tebe pazi da te ne ogrebe,
pali mali nisam mala ja bi se stobom samo igrala

ego, dixy, najbolje cure bubim vas lepotice

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 26, 2006 10:23 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uf...ja znam vec da mi je on kupio neku knjigu, narukvicu i ogrlicu (fol u nekom kompletu, nemam pojma...) i neki komad garderobe Rolling Eyes ...
Zna da ne volim poklone, i onda tako kada naleti na nesto sto ga podseti na mene, kupi i pri tom trazi pogodan trenutak da mi to uruci. U ovom slucaju je to Nova godina i Bozic Rolling Eyes

Inace sam bas teska za poklone, ali eto na primer volela bih jedan buketic cveca Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> A što bi ti za ovaj Božić??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon