:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Smatrate li da dovoljno cijenite ono sto imate?
Jeste li uopće sposobni cijeniti ljubav ili zbilja trebate ostati vez toga da biste shvatili koliko vam to u biti znaci?
Osobno smatram da cijenim ono sto imam, ali znam da mogu bolje i vise.
Volim ga, zbilja sam u to sigurna i znam kako bi mi bilo da ostanem bez njega. Mislim da mi predstavlja sve u žzvotu, pa se tako prema njemu i nastojim postaviti. Zelim da ga budem vrijedna. Da me nakon 20 godina braka pogleda onako ostarjelu, ćelavu i drobastu, pa veli "Jbg, draga, život te unistio, al te volim i dalje..."
"Svoje nedam,tuđe ne diram!"
|
|
|
|
|
sikaa2007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 52 Mesto: trogir
|
|
To se zove ljubav i bit je svega....kako god gdje god i zauvijek!
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Pa izgleda da sam cenila ono sto sam imala a ustvari nista nisam imala
Mislila sam da je bio pravi ali nije, izgleda da ne cenim kada treba.
Cenim ono sto ne bih trebala ceniti ako ste me razumeli
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
hmm...ja sam primer da sam morala izgubiti svasta da bih kasnije umela ceniti za ubuduce...
opet kazem, da je to nesto vredelo sada bih opet imala , ili su krive nek edruge okolnosti ali sam sad sazrela i dan danas itekako umem da cenim, postujem i cuvam ono sto imam
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
pokusavam koliko mogu da cenim, nekad ide a ne kad ne ide od ruke...
|
_________________ Nebo za tebe sprema darove,
novu ljubav nudi ti.
Meni ostaju zime i mrazevi
da me na te sjecaju.
Da te nemam, vise nemam,
a trebam te...
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Ponekad cenim...a ponekad ne....znam da cu se zeznuti nekada jako zbog toga...ali prosto sam takva...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Cijenim jer znam da ovakvu osobu neću više naći
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
Cenim i postujem ga. To su preduslovi da se izgradi zdrava i stabilna veza.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
cenim postujem i volim jer samo tako se moze imati normalna veza....
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
kazu stari ljudi bolje vrabac u ruci, nego golub na grani.....e pa ja sam imala srece da mi na ruku sleti golub.....moj dragi je bolji od najboljeg i svaki dan ispunjava po neki novi san koji nisam ni bila svesna da sam sanjala ali kad se desi imam osecaj da mi je to ceo zivot falilo......veoma cenim to sto imam i nikada se ne bih odrekla ni trenutka vremena koje provodimo zajedno u krugu nase porodice......ali nije sve samo u cenjenju onog sto se ima, vec je i u tome da se stalno radi na tome da se to zadrzi......iako je cenjenje definitivno prva stanica na putu do dugotrajnog opstanka.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja obicno cenim ali nikad kako treba
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Cijenim jako jako, i drzim ga se cvrsto, ma najcvrsce
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|