www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Do cega vam je zaista stalo....
Strana 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 28, 2004 11:44 pm    Naslov poruke: Do cega vam je zaista stalo.... Na vrh strane Na dno strane

i zasto....? Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 29, 2004 9:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

do moje cerkice...zato sto je najveci andjeo na svetu...zato sto je jedina osoba na svetu za koju zivim..za koju sam spremna sve da dam...za koju sam spremna i zivota da se odreknem....zato sto je moja..i nicija vise...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

rouzvel
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 67

Datum registracije: 22 Jul 2004
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 29, 2004 9:25 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa normalno da mi je najviše stalo do moje dece,
oni su neprikosnoveno na prvom mestu!!!!
Iza njih idu roditelji, rodbina, prijatelji.......
Uglavnom mi je stalo do ljudi, ostalo sve može da se nadoknadi Wink

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 29, 2004 2:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni je najvise stalo do moje porodice...
Uvek su uz mene i u dobru i u zlu...Volim ih najvise na svetu i za nista na svetu ih se nebih odrekla...
A karijera je na drugom mestu-to je nesto sto me usrecuje i sto me usrecuje...

Roberto-NS
Žderonja
Žderonja

Datum registracije: 28 Jul 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 29, 2004 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da se ne lazemo....prvenstveno mi je najvise stalo do sebe,naravno i do svoje familije.

Nisam u fazonu da samo mislim na svoje potrebe a druge ko ebe nego jednostavno,moja sreca mi je na prvom mestu pa onda sve ostalo....

Jel to sebicno mozda?

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 29, 2004 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Naravno Robika da nije sebicno... Wink
Sebe najvise volimo i sami smo sebi na prvom mestu pa onda sve ostalo...
Slazem se sa tobom Smile

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 30, 2004 9:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

onda naravno roditelji..sto su me napravili ovakvom kakva jesam..sto su uvek uz mene...

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 30, 2004 2:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da da nezaboravim,nikad se nebih odrekla posla kojim se Wink

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 30, 2004 2:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pravih prijatelja...onda kada su zaista pravi...

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 30, 2004 3:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Do moje Srbije....

Ksenija_86
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 38

Datum registracije: 01 Avg 2004
Mesto: Beograd-Medak

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 30, 2004 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa zaista mi je stalo naravno do moje porodice,mojih prijatelja i jednog decka koji je sad daleko... Rolling Eyes

the_cica
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 42

Datum registracije: 30 Jul 2004
Mesto: kragujevac

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Jan 05, 2005 12:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stalo mi je do sebe i do dragih ljudi..... Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Do cega vam je zaista stalo.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  sledeća
Strana 1 od 40

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon