:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Volite li više velegradove ili male gradove ili selo ili možda daleko od ičeg nastanjenog?
Ja sam od onih koji voli velike gradove ali i nenastanjena područja. Iskreno rečeno nisam čovjek za selo...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Ja sam za veliki grad, a jednom tjedno za selo
Ne bi mogla živjeti na selu ili manjem mjestu, ali moram ponekad poći odmoriti se i napuniti baterije
|
|
|
|
|
|
misterioso Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Nov 2006 Poruke: 34
|
|
Ja volim velike gradove Metropole ali da nezivim u centru nego u nekom predgradju ili periferiji...sela takodje volim ali samo za odmor, e na selu se bas odmorim, nebi mogla zamisliti da nema sela...a mali gradovi su mi onako, isto okeeej...ali znate kako je, trac, sve se zna...ajde tu prevari nekoga ::)))
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Veliki i mali grad...selo nikako...u malom mestu ti neki put dosadno a kamoli u selo...to je mozda ok kad imas posla ili da se udajem za nekog sa sela
|
|
|
|
|
|
aleks3 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 195
|
|
ipak manji grad!!!!!
mije tolko guzva
|
|
|
|
|
|
Maja S. Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jun 2005 Poruke: 1570
|
|
Velegrad...definitino...
|
_________________ "Strast je zaludjenost nekom osobom, želja za nekim...Kada strast prodje na svetlo izlazi ljubav. Jer ljubav znači voleti nečije mane, dok STRAST voli vrline..." |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Definitivno mali grad ili selo.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
veliki grad definitivno ...nije da sam fensi ali sela podnosim
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
ili velegrad vs.manje mjesto.ne nuzno selo ili grad u uzem smislu rijeci...kako god hocete.uglavnom nesto sto je manje naseljeno sa puno prirode i nesto sto je jako naseljeno sa puno asfalta...
prednosti?mane?utjecaj?nacin zivota?psihologija ljudi?sta vi preferirate?
|
|
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
grad...jbg odrastao sam.rodjen.ne mogu sebe da zamislim da zivim na selu..
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Tema već postoji i odgovorila sam da sam za grad
|
_________________ -gledao sam sinoć zvijezde na nebu i pitam koja je tvoja, da je skinem i tebi sreću donesem, samo da budeš moja...
-ne treba meni zvijezda sa neba ja sam obična žena, meni samo treba kada se probudim netko da mi kaže: dobro jutro moja voljena, dal te itko voli kao ja? |
|
|
|
|
nektarinica Upućeni član
|
Datum registracije: 15 Mar 2006 Poruke: 375 Mesto: Singidunum
|
|
Ceo svoj zivot se selim,i to iz velegrada u velegrad.Smucilo mi se vise!Volim ja Beograd,to je moj grad,tu sam rodjena,sve me veze za njega,ali ja,bre jedva cekam vikend da odem IZ njega!Da pobegnem od njegovog prebrzog zivota,buke,jurnjave,guzve,smoga i zagadjenosti vazduha.I svaki put kada vikend provedem na svom placu pored sume,gde su jedini zvukovi cvrkutanje ptica i zuborenje vode iz bunara,pomislim-'jao,sta bih dala da mogu ovde da zivim'!!!!
Svesna sam ja da tako razmisljam jer bas NE zivim na takvom mestu,i da bih sve bilo drugacije da sam non-stop tu.Ali u to nisam sto posto sigurna jer mi se to jos nije desilo.
Znam isto tako,da kada odem u svoju vikendicu tako dooobrooooo odmorim mozak od cele 'velegradske' price,da imam mnogo vise energije nego preko radne nedelje,kad se ne zna da li se vise psihicki ili fizicki umaram.
I onda znam,da rintam tamo satima,(sto mi tesko polazi za rukom u Bg-u jer mi samo par sati ode na prevoz od tacke A do tacke B)po ceo dan,-te bastica,te ovo, te ono,a kad sednem da popijem kaficu sa dragim-nista mi drugo na ovom svetu ne treba,jer oko mene imam prekrasan pejzaz prirode,svez vazduh,i pesmu pticica.Zamisljam samo kako u tom malom mestu zivim ja i u okolnim kucicama moja porodica i svi moje najblizi.I to bi mi bilo prelepo!
A kad mi zafali velegrad ili bilo sta sto manje mesto ne moze da mi pruzi,uvek mogu da skoknem do njega!
I na takvom mestu nadam se da cu ziveti jednog dana,kad rodim decu,pa kad ta deca odrastu(u gradu,da bih mogli da biraju u koju ce skolu,gimnaziju,u koji ce bioskop ili predstavu,u koji ce kafic......smatram da je za decu najbolje da odrastaju u gradu),i odvoje se od nas,roditelja.....!
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|