:: |
Autor |
Poruka |
DRAGAN_NS Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Nov 2006 Poruke: 105 Mesto: Novi Sad
|
|
sta mislite o tome kako biste vi to izveli?
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Ja sam jos mlad za tako nesto, ali kapiram da ne treba o tome sad da razmisljam. Zavisi od situacije, devojke... Mislim samo da ne treba da bude nesto uobicajeno. Tipa :"E, volim te. Hoces da se udas za mene? (vadis prsten i dajes ga)"
|
_________________ Општа ситуација је добра. Непријатељ се повлачи на свим линијама. |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
joj ja necu o tome da pricam jerr bi na karju rekoa moje ideje 8) a sada mislim da je najvaznije da bude ili staromodno jer je to ranije nekako imalo smeek kako se to tada radilo ili da budes originalan i smislis sam nesto sto ima veze s vasim osobinama i onim sto volite....znaci to je to naravno da budee i neka po mogucstvu romanticna atmosfera...
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
'A kako bi bilo kada bi ti mene ozenio a ja tebe omuzila?'
|
|
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Hm...ja bi voljela da je nešto totalno otkačeno....ono...kada mi ne bi bilo ni na kraj pameti da će me to pitati...
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
uopće ne razmišljam o tome. Ja sigurno ne bi njega zaprosila, a kako će on mene i oće li uopće, njegova stvar. Nek se sam brine i smišlja riječi he he
|
|
|
|
|
|
monikaj Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 86
|
|
hehe...dobro pitanje...ali romantika skoru uvjek upali....
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
prepustila bi to njemu
|
|
|
nesa_bulje_mesa_2 Banovan! Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 24 Mar 2007 Poruke: 305
|
|
Mislida bih to uradio ovako:
Odveo bih je na zimovanje,rcimo na kopaonik i popeo je na najvisi vrh te planini,Pancicev vrh 2117m i tamo bi h je zaprosio,Ili bih je zaprosio na zicari ali bih pre toga zamolio onog sto radi na zicari,da je ugasi kada buemo negde na pola puta do vrha!
|
|
|
|
|
|
Ohanzee Banovan! .:Tale Believer:.
|
Datum registracije: 11 Feb 2007 Poruke: 4685
|
|
au... tu nema pravila niti planova.
planiras... a kada dodje vreme... i kada je momenat... momenat vodi tebe
|
_________________ Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi.
Michelangelo Buonarotti |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
nesa_bulje_mesa_2 je napisao/la sledeće: | Mislida bih to uradio ovako:
Odveo bih je na zimovanje,rcimo na kopaonik i popeo je na najvisi vrh te planini,Pancicev vrh 2117m i tamo bi h je zaprosio,Ili bih je zaprosio na zicari ali bih pre toga zamolio onog sto radi na zicari,da je ugasi kada buemo negde na pola puta do vrha! |
Kad bi moj dragi uradio ovo sa žičarom prebila bih ga momentalno ako smo iznad neke udoline ili provalije - plašim se visine!
Šala mala... volela bih da to uradi na neki originalan način, a znajući njega i njegovu domišljatost ne sumnjam da će i biti tako
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
..:: MaYa ::.. Banovan! ° ♥ BaNe, Volim Te ♥ °
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 11607 Mesto: .:* Sakrivena u Njegovom Pogledu, Zarobljena u Njegovom Srcu, Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju *:
|
|
Mene je moj dragi zaprosio kada sam bila kod njega kuci...bilo nam je prelepo...
|
|
|
|