:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Jeste li ikad nešto operirali i što? Koliko vam je trajalo izlječenje i kako se sada osjećate? Kako ste se osjećali kad ste se probudili? Opišite neko svoje iskustvo.
Da ja odgovorim, nisam nikad imala operaciju, jednom zamalo slijepo crijevo ali su ustanovili da ipak nije potrebno.
Vadila sam nokat na nozi i zub, ako se to ubraja | Nokat na nozi i zub bas i nisu operacija onda smo to radili svi.
Ja sam kao mali (2-3 godine)operisao noge jer su bile krive na unutra kao kod pingvina(samo desnu,leva je ispravljena vezbama).Sad je sve ok i nema nikakvih problema cak ni bolova pri promeni vremena koji su karakteristicni za operacije.Posto sam bio mali ne secam se tog iskustva.A 2 puta sam bio nadomak operacije:
1)kad sam slomio nos
2)kad sam imao saobracajku i kad je bio oce li ili nece da mi izvade slezinu
Sreccom sve je bilo ako se tako moze reci ok tako da me nisu operisali sto mi je drago.Al sada imam malo problema sa disanjem kroz nos + sto se tice slezine ne smem da primim udarac u stomak tako da ssam morao da prekinem da se bavim kosarkom al bar sam ziv i slezina je tu jer da je nema bilo bi zajebano zbog mnogo stvari....
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
To se bas nebi mogla nazvati operacija ali ja sam ko klinka stavila palac ruke u stok od vrata i decko ih je zatvorio Mozete zamisliti kako mi je prst izgledao poslje toga sam morala ici sivati prst i bio mi je u langeti
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
inferiorna_akasha *Djevojka iz kolektiva*
|
Godine: 37
Datum registracije: 13 Nov 2006 Poruke: 5621 Mesto: ...U zemlji maštanja...
|
|
Operirala sam slijepo crijevo i krajnike....Ah.... blesav je to osjećaj kad ase probudiš sav zbunjen, sve ti je mutno i čudno.... Bila sam jako mala kada sam imala te dvije operacije: sa 6 godina krajnike i tjedan dana nakon toga slijepo crijevo...Ta godina mi nije ostala u lijepom pamćenju uglavnom, nakon operacije slijepog crijeva me užasno bolilo dok je zacijeljivalo....I nakon što je zacijelilo, znalo je boljeti kad su bile promjene vremena
|
|
|
|
|
|
Female Toxic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Nov 2006 Poruke: 169 Mesto: Bjelovar
|
|
Samo zubno meso
Trajalo je svega 5 minuta.
|
_________________ Dacu ti gram po gram, ti samo reci am, tvoja sam od cokolade
devojka, pod rukom lepim se, topim u ustima, to sam ja...
. |
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Slepo crevo sam operiso pre neshto vishe od pola godine...morao sam da mirujem nedelju dana i morao sam posebno da se hranim dva meseca (bez roshtilja, mesa, svezeg voca i povrca i td...) Budjenje iz anestezije je bilo...recimo nezaboravno, bio sam u tripoo da se soba okrece oko mene...
I josh sam operiso nokat, mada to nije bila prava operacija...nishta vish do sada i daj boze da na tome i ostane
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
imala sam kozmeticki zahvat......operacija je prosla super.....oporavak isto tako.....a rezultat(i) je fenomenalan.......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
srna2422 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Mar 2005 Poruke: 2402
|
|
samo bruh--hvala Bogu! lijecila sam se jedno 10-ak dana--to jeste, dok mi moji nisu rekli da prestanem da se prenemazem.
|
_________________ Marriage is the triumph of imagination over intelligence. |
|
|
|
|
jelenaShe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 191 Mesto: BanjaLuka
|
|
|
|
|
bubica1983 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 2072
|
|
Hvala Bogu zasad jos nista
|
|
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
krajnike...I to sam bila bas 'velika'
Imala sam 17 godina.
I bolelo je vraski.
Ali od tada nemam vise problema sa anginom,
prehladama i temperaturom.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
slepo crevo i neku cistu kao mala..
ali zato bas imam dozivotne veelike oziljke po telu od istih
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
bdrobjnak Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Nov 2006 Poruke: 95
|
|
Operisala krajnike sa sedam godina,secam se da je oporavak bio dug,nesto se iskomplikovalo.lezala 15 dana u bolnici i nosila dzak sa peskom.To je bilo davno pre 30 godina,al mi je ostalo u secanju
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|