www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Jeste li se ikad operisali i sta?
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~
::  
Autor Poruka
rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Jeste li se ikad operisali i sta? Na vrh strane Na dno strane

Crno i zlatno je napisao/la sledeće:
Jeste li ikad nešto operirali i što? Koliko vam je trajalo izlječenje i kako se sada osjećate? Kako ste se osjećali kad ste se probudili? Opišite neko svoje iskustvo.

Da ja odgovorim, nisam nikad imala operaciju, jednom zamalo slijepo crijevo ali su ustanovili da ipak nije potrebno.
Vadila sam nokat na nozi i zub, ako se to ubraja Wink
Nokat na nozi i zub bas i nisu operacija onda smo to radili svi.
Ja sam kao mali (2-3 godine)operisao noge jer su bile krive na unutra kao kod pingvina(samo desnu,leva je ispravljena vezbama).Sad je sve ok i nema nikakvih problema cak ni bolova pri promeni vremena koji su karakteristicni za operacije.Posto sam bio mali ne secam se tog iskustva.A 2 puta sam bio nadomak operacije:
1)kad sam slomio nos
2)kad sam imao saobracajku i kad je bio oce li ili nece da mi izvade slezinu
Sreccom sve je bilo ako se tako moze reci ok tako da me nisu operisali sto mi je drago.Al sada imam malo problema sa disanjem kroz nos + sto se tice slezine ne smem da primim udarac u stomak tako da ssam morao da prekinem da se bavim kosarkom al bar sam ziv i slezina je tu jer da je nema bilo bi zajebano zbog mnogo stvari....

....tvoj i u dobru i u zlu....

genius25
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 44

Datum registracije: 28 Sep 2005

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 10:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To se bas nebi mogla nazvati operacija ali ja sam ko klinka stavila palac ruke u stok od vrata i decko ih je zatvorio Mozete zamisliti kako mi je prst izgledao poslje toga sam morala ici sivati prst i bio mi je u langeti

inferiorna_akasha
*Djevojka iz kolektiva*
*Djevojka iz kolektiva*

Godine: 37

Datum registracije: 13 Nov 2006
Mesto: ...U zemlji maštanja...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Operirala sam slijepo crijevo i krajnike....Ah.... blesav je to osjećaj kad ase probudiš sav zbunjen, sve ti je mutno i čudno.... Smile Bila sam jako mala kada sam imala te dvije operacije: sa 6 godina krajnike i tjedan dana nakon toga slijepo crijevo...Ta godina mi nije ostala u lijepom pamćenju Smile uglavnom, nakon operacije slijepog crijeva me užasno bolilo dok je zacijeljivalo....I nakon što je zacijelilo, znalo je boljeti kad su bile promjene vremena Smile

Female Toxic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 21 Nov 2006
Mesto: Bjelovar

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 10:53 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Samo zubno meso Smile

Trajalo je svega 5 minuta.

.

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 04, 2006 11:09 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slepo crevo sam operiso pre neshto vishe od pola godine...morao sam da mirujem nedelju dana i morao sam posebno da se hranim dva meseca (bez roshtilja, mesa, svezeg voca i povrca i td...) Budjenje iz anestezije je bilo...recimo nezaboravno, bio sam u tripoo da se soba okrece oko mene...
I josh sam operiso nokat, mada to nije bila prava operacija...nishta vish do sada i daj boze da na tome i ostane

The tears of a clown make the whole world laugh.

thorn
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 30 Jul 2005

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 6:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imala sam kozmeticki zahvat......operacija je prosla super.....oporavak isto tako.....a rezultat(i) je fenomenalan....... Wink Mr. Green

diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 7:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

samo bruh--hvala Bogu! lijecila sam se jedno 10-ak dana--to jeste, dok mi moji nisu rekli da prestanem da se prenemazem. Wink

jelenaShe
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 18 Okt 2005
Mesto: BanjaLuka

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pet Dec 08, 2006 2:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bas nista 8)

bubica1983
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 12 Apr 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 18, 2006 9:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Bogu zasad jos nista

Eliot je sreda
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 15 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 4:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

krajnike...I to sam bila bas 'velika' Laughing
Imala sam 17 godina.

I bolelo je vraski. Rolling Eyes

Ali od tada nemam vise problema sa anginom,
prehladama i temperaturom.

dameski
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 43

Datum registracije: 19 Dec 2004

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 19, 2006 4:39 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

slepo crevo i neku cistu kao mala..

ali zato bas imam dozivotne veelike oziljke po telu od istih Rolling Eyes

" I know the way to fuck them all...."

bdrobjnak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 21, 2006 2:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Operisala krajnike sa sedam godina,secam se da je oporavak bio dug,nesto se iskomplikovalo.lezala 15 dana u bolnici i nosila dzak sa peskom.To je bilo davno pre 30 godina,al mi je ostalo u secanju

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Zdravlje ~ -> Jeste li se ikad operisali i sta? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6  sledeća
Strana 1 od 6

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon