:: |
Autor |
Poruka |
Stark Dobro upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 713 Mesto: paradise

|
|
Po meni je najvaznije,sto se tice nas muskaraca samih,jeste muska higijena....kod mene to podrazumeva tusiranje,pranje zuba,brijanje,i naravno briga o ''malisi''(pranje i sisanje )...
imam jednog ortaka koji pored svega toga se ceo depilira!,cak i deo kod malise i maze dole neke kreme ne znam ni ja koje...
zanima me vase misljenje za sve to?i od cega se sastoji vasa higijena?
|
|
|
|
|
 |
merymca Odomaćeni član

|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

|
|
upada i ja ovde...mislim da je jako bitna higijena muškarca...al kad čujem neke kako neperu zube...fujjjj bjek...
|
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ja se gadim likova ko sto je tvoj drug jer mi je to tako pederasto al ajd nisam zensko tako da necu da raspravljam o tome.........
Moja higijena se sastoji od brijanja,pranja ruku,tusiranja,intimne higijene....
e sada kad imam frku oko faxa ili slicno priznajem da znam da se ne obrijem i po 3-5 dana.
A kad ujutru zurim na fax znam i da ne operem i zube al to se retko desava.....
Sto se tice malise higijena uvek a sisanje pa iskreno to nnisam radio dok mi devojka nije rekla da bi zelela da skratim dlake da moze da ga lepse ljubi
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Higijena usne duplje i redovno tusiranje je nesto sto se podrazumeva.
Mislim da bih pala u nesvest da mi decko kaze da se neredovno kupa...Mada, tako nesto i ne mora da mi kaze, kapiram da bi se osetilo
bljak.
Elem, oko penisa ne mora puno da se trudi (sto se mene tice), dlacice mi ne smetaju.
Intimna higijena je na prvom i jedinom mestu, kada je to u pitanju.
|
|
|
|
|
 |
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu

|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778

|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
Elem, oko penisa ne mora puno da se trudi |
e oko penisa se mora truditi najviše! Mrzim kad se skupi ono bijelo ispod kožice fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj fuj fuj
|
|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
e oko penisa se mora truditi najviše! Mrzim kad se skupi ono bijelo ispod kožice fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj fuj fuj  |
s kim si ti u vezi.....
pranje zuba,kupanje,brijanje,naravno shishanje(mislim da cure bas i ne vole zbunje ) ali depiliranje....UZAS!!!!!
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
e oko penisa se mora truditi najviše! Mrzim kad se skupi ono bijelo ispod kožice fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj fuj fuj  |
s kim si ti u vezi.....
pranje zuba,kupanje,brijanje,naravno shishanje(mislim da cure bas i ne vole zbunje ) ali depiliranje....UZAS!!!!! |
a ti bi stigo prati maloga svaki sekund da radiš cijeli dan???
Znam da je prirodno da se to skuplja ali što je gadno gadno je
|
|
|
|
|
 |
Eliot je sreda Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
nisam mislila na to
Podrazumeva se, ponavljam, intimna higijena!
Ali sto se mene tice, ne mora dole da skracuje dlacice ili ih depilira.
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
Ali sto se mene tice, ne mora dole da skracuje dlacice ili ih depilira. |
A što se mene tiče mora i to!
Dobro, ne se skroz izdepilirati ko p'derčina ali mora malo podšišati dlake da me ne udaraju u lice
|
|
|
|
|
 |
paja1911 Upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398

|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | paja1911 je napisao/la sledeće: | Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Eliot je sreda je napisao/la sledeće: |
s kim si ti u vezi.....
pranje zuba,kupanje,brijanje,naravno shishanje(mislim da cure bas i ne vole zbunje ) ali depiliranje....UZAS!!!!! |
a ti bi stigo prati maloga svaki sekund da radiš cijeli dan???
Znam da je prirodno da se to skuplja ali što je gadno gadno je  |
pa pre odnosa valjda moze da opere?I valjda se ne sexate svaki sekund?Ako da.....blago njemu
|
|
|
|
|
 |

|

|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: |
pa pre odnosa valjda moze da opere?I valjda se ne sexate svaki sekund?Ako da.....blago njemu  |
Ne seksamo se svaki sekund he he ali opere se prije seksa, i ja isto he Zato kažem da mi je toliko bitna higijena, neću u krevet s njim ako ne opere ruke i onu stvar
|
|
|
|
|
 |
Jole ch Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 51
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 80 Mesto: Aarau-Aleksandrovac

|
|
Nemoj da preterujemo... necete valjada terati muskarca da pere zube i onu stvar kad ste na primer u nekom izlasku recimo diskoteci... a vi ste se dobro zagrejali za ono, pa bi vi cekali da odredi tu osnovnu higijenu ili bi jedva cekali da se to desi sto pre recimo u autu na haubi ili slicnim mestima!
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|