www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

krevet
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 5:21 pm    Naslov poruke: krevet Na vrh strane Na dno strane

jako bitan dio našeg života....zanima me kako spavate kad ste sami,kad ste s voljenom osobom,na koju stranu najviše volite da se okrenete,dali spavate više stisnuti ili razšireni...i kakvo vam je bilo spavanje sinoč...

Alexns
Tinkerbell's pixie dust
<b>Tinkerbell's pixie dust</b>

Datum registracije: 10 Avg 2005
Mesto: Movin' back to Wimbledon

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 5:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sinoć sam soooper cmavao, uvek spavam raširen, strana je potpuno nebitna

The tears of a clown make the whole world laugh.

merymca
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 48

Datum registracije: 28 Jun 2005
Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 5:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

razširen znači nekog očekuješ hahaha.......ja volim desnu stranu i volim da se stisnem....sinič sam dobro spavala...ustvari jutros...

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 8:31 pm    Naslov poruke: Re: krevet Na vrh strane Na dno strane

merymca je napisao/la sledeće:
jako bitan dio našeg života....zanima me kako spavate kad ste sami,kad ste s voljenom osobom,na koju stranu najviše volite da se okrenete,dali spavate više stisnuti ili razšireni...i kakvo vam je bilo spavanje sinoč...

Imam veliki krevet tako da spavam preko celog kreveta kad sam sam i tada sse jako puno okrecem itd.Kad spavam s mojom ljubavi,tad smo 1 na drugom Embarassed 8) tad je noc samo nasa jos smo mladi da bi zajedno nocu spavali bolje je da to iskoristimo i uzivamo zar ne 8) .
Koliko sam primetio volim da spavam rasiren.A sinoc nisam lose spavao.....Mada je moglo i bolje

....tvoj i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 8:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja sam sama u sobi...a na koju stranu spavam to je ili na stomak ili na levu stranu,brze zaspim neznam zasto ali tako je...

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 8:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja spavam s mladjim sinom i od njega zavisi kako cu spavati hehehe i da li cu spavti jer on se ponekada zna jako razigrati u snu pa mi stradaju tada ledja i bubrezi hehehe

inace kada spavam s mojom dusom okrenemo se na bok tako da je on ispred mene a ja ga zagrlim

sinoc sam spavala ko mrtvac hehehe

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 8:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crnibiser je napisao/la sledeće:

Držala si ruke na grudima??

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 8:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Alexns je napisao/la sledeće:
crnibiser je napisao/la sledeće:

Držala si ruke na grudima??

ne znam ali veceras cu da postavim cam da me snimi pa cu ti sutra odgovoriti na to pitanje Very Happy

Alexns
Tinkerbell's pixie dust

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 19, 2006 8:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa hvala crnibiseru, ako je samo zbog mene

GrimStone
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 04 Avg 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 12:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najvise volim da spavam na stomaku i da se, posto mi je veliki krevet, izduzim po dijagonali :)

*~*Dixy*~*
~ToRqUe~
~ToRqUe~

Godine: 42

Datum registracije: 28 Okt 2006
Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 1:06 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako kad se namestim obicno ne znam kako zaspim ali se probudim spavajuci na stomaku a prekrstenih nogu ruke ipod jastuka.

LaNa83
rizmalovo srculence
rizmalovo srculence

Godine: 41

Datum registracije: 20 Jun 2006
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 20, 2006 6:20 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nocas sam slabo i lose spavala...obozavam krevet i zaspem kako legdnem al krevet mi je najdrazi kad mi je dragi u njemu Wink 8)

....tvoja i u dobru i u zlu....

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> krevet Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon