:: |
Autor |
Poruka |
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
jako bitan dio našeg života....zanima me kako spavate kad ste sami,kad ste s voljenom osobom,na koju stranu najviše volite da se okrenete,dali spavate više stisnuti ili razšireni...i kakvo vam je bilo spavanje sinoč...
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
Sinoć sam soooper cmavao, uvek spavam raširen, strana je potpuno nebitna
|
|
|
|
|
merymca Odomaćeni član
|
Godine: 48
Datum registracije: 28 Jun 2005 Poruke: 1249 Mesto: da mi je u 'PUSTINJU'
|
|
razširen znači nekog očekuješ hahaha.......ja volim desnu stranu i volim da se stisnem....sinič sam dobro spavala...ustvari jutros...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
merymca je napisao/la sledeće: | jako bitan dio našeg života....zanima me kako spavate kad ste sami,kad ste s voljenom osobom,na koju stranu najviše volite da se okrenete,dali spavate više stisnuti ili razšireni...i kakvo vam je bilo spavanje sinoč... |
Imam veliki krevet tako da spavam preko celog kreveta kad sam sam i tada sse jako puno okrecem itd.Kad spavam s mojom ljubavi,tad smo 1 na drugom 8) tad je noc samo nasa jos smo mladi da bi zajedno nocu spavali bolje je da to iskoristimo i uzivamo zar ne 8) .
Koliko sam primetio volim da spavam rasiren.A sinoc nisam lose spavao.....Mada je moglo i bolje
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Ja sam sama u sobi...a na koju stranu spavam to je ili na stomak ili na levu stranu,brze zaspim neznam zasto ali tako je...
|
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
ja spavam s mladjim sinom i od njega zavisi kako cu spavati hehehe i da li cu spavti jer on se ponekada zna jako razigrati u snu pa mi stradaju tada ledja i bubrezi hehehe
inace kada spavam s mojom dusom okrenemo se na bok tako da je on ispred mene a ja ga zagrlim
sinoc sam spavala ko mrtvac hehehe
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
crnibiser je napisao/la sledeće: | sinoc sam spavala ko mrtvac hehehe |
Držala si ruke na grudima??
|
|
|
|
|
crnibiser samotvoja24
|
Godine: 47
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | crnibiser je napisao/la sledeće: | sinoc sam spavala ko mrtvac hehehe |
Držala si ruke na grudima?? |
ne znam ali veceras cu da postavim cam da me snimi pa cu ti sutra odgovoriti na to pitanje
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa hvala crnibiseru, ako je samo zbog mene
|
|
|
|
|
GrimStone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 04 Avg 2006 Poruke: 109
|
|
Najvise volim da spavam na stomaku i da se, posto mi je veliki krevet, izduzim po dijagonali :)
|
|
|
|
|
|
*~*Dixy*~* ~ToRqUe~
|
Godine: 42
Datum registracije: 28 Okt 2006 Poruke: 4248 Mesto: BEOGRAD-CILJ OPRAVDAVA SREDSTVA....i da..._ne diram te, ne diraj me_...
|
|
kako kad se namestim obicno ne znam kako zaspim ali se probudim spavajuci na stomaku a prekrstenih nogu ruke ipod jastuka.
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
nocas sam slabo i lose spavala...obozavam krevet i zaspem kako legdnem al krevet mi je najdrazi kad mi je dragi u njemu 8)
|
|
|
|