:: |
Autor |
Poruka |
ma_samo_opusteno Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 220 Mesto: Nis-Negotin
|
|
Da li mi neko moze reci ko izvodi pesmu i kako se zove pesma svetskog prvenstva u Nemackoj 2006, ona navijachka sa pishtaljkama?
Isto me zanima naziv nashe navijachke pesme (reklama za LAV pivo) : "javi se sever, srce na teren, divlji zapad idemo u napad" itd.
Ako neko zna nazive pesama i izvodjache ili gde mogu da skinem te pesme neka mi pomogne, molim vas!!!!!!!!!!!!!
hvala unapred...
|
_________________ ma samo opusteno ljudi jer zivot je samo jedan i niko nam nece dati drugi... |
|
|
|
|
ma_samo_opusteno Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 220 Mesto: Nis-Negotin
|
|
Da li neko zna kako se zove pesma i ko peva ovu pesmu...?
refren ide ovako: ooo andjele ooo andjele, da li cesh shvatiti koliko volim te....
ako neko zna neka kaze.....pomagajte......
|
_________________ ma samo opusteno ljudi jer zivot je samo jedan i niko nam nece dati drugi... |
|
|
|
|
Shamira Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 26 Jan 2005 Poruke: 251 Mesto: Minhen
|
|
ma_samo_opusteno je napisao/la sledeće: | Da li mi neko moze reci ko izvodi pesmu i kako se zove pesma svetskog prvenstva u Nemackoj 2006, ona navijachka sa pishtaljkama?
Isto me zanima naziv nashe navijachke pesme (reklama za LAV pivo) : "javi se sever, srce na teren, divlji zapad idemo u napad" itd.
Ako neko zna nazive pesama i izvodjache ili gde mogu da skinem te pesme neka mi pomogne, molim vas!!!!!!!!!!!!!
hvala unapred... |
Za prvenstvo bilo je vise pesama!
Mislim da ti trazis od
Herbert Grönemeyer feat. Amadou & Mariam - Zeit, das sich was dreht!
|
_________________ I'm not a BITCH,
I'm the BITCH,
and I'm Miss "B" to you! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|