:: |
Autor |
Poruka |
gric202 Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 570
|
|
Interesuje me da li neko zna da li u slučaju da ako u admin panelu opcija forumi i podopcija dozvole promenim da forume mogu izčitavati samo registrovani korisnici biti mogućnosti da ih vide paukovi od pretraživača?
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Ako je ukljuceno da ih vide samo registrovani korisnici, ti forumi ne bi trebali biti vidljivi paucima i pretrazivacima.
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
I nece im biti vidljivi... mada mozes da napravis mod ako je recimo GoogleBot na sajtu da napravi izuzetak i da ga pusti bez obzira sto je gost
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
Zbog tog saznanja sam i postavio tu temu. Da li znaš kako se zove taj mod?
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ne znam, nisam ni siguran da postoji ali u principu on bi mogao da se napravi relativno lako... a trebao bi da na osnovu user_agenta setuje dozvole, pa ako je googlebot da mu dozvoli view, a ako nije onda da bude kako si ti podesio...
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
Trebalo bi se pozabaviti time. Koliko sam ja primetio google bot skoro uvek ima isti opseg IP-a.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|