:: |
Autor |
Poruka |
Axios Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Jul 2006 Poruke: 122
|
|
Danas se odigrao kvalifikaciski mec izmedju Makedonije i Rusije. Igraci Makedonske reprezentacije su razocarali i ne treba opisati kako su igrali jer su bili katastrofa. Ovaj mec je odbelezao i incident izmedju Ruskih navijaca i Makedonske Policije. Evo par slika:
|
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
blago Makedoncima, imaju oni Katanca, on je bog! ovde u Sloveniji žale svi za njim, on je Sloveniju odveo i na Svetsko i na Evropsko prvenstvo, a bio je i igračina. šteta za jučer!
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
|
|
|
Ma ja mislim da su slabo odigrali jer su falili Goran Pandev i Ilco Naumovski koji su radi zutih kartona propustili ovu utakmicu. A isto tako u carshije se shpekulishe da je za to zasluzna ruska mafija koja je Gruziskog sudija podplatila da na utakmici sa Andora da zuti karton Pandevu i Naumovskom ako se ukaze i najmanja prilika za to. Ja sam gledao tu utakmici i stavrno zuti kartoni su dobili za banalnih pricina. Ali to je to idemo dalje.
Evo josh par slika sa incidenta:
A evo i jedan video klip: http://www.sports.ru/section.html?docid=287030
|
|
|
|
|
|
|
|
|
16/11/2006 | Izvor: B92, Beta
I srpski navijači hapšeni u Skoplju
Makedonska policija saopštila je u četvrtak da je uhapsila 16 ruskih i troje srpskih državljana u incidentu na fudbalskoj utakmici Makedonija-Rusija u Skoplju, od kojih je šestoro zadržano zbog "daljeg postupka".
Među šestoro koji su predati istražnom sudiji u Skoplju je i građanin Srbije Dragan Gogić.
"Navijači Rusije koji su bili smešteni na južnoj tribini, narušili su red i mir na stadionu time što su lomili sedišta, a na policajce bacali tvrde predmete i povredili dvoje od njih", navodi se u saopštenju povodom incidenta na jučerašnjoj utakmici.
Rusija je pobedila 2:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. Gostujući navijači napadali su policiju i njene pripadnike gađali tvrdim predmetima, a dvoje policajaca je povređeno.
Ruski navijači su u Skoplje doputovali čarter letom, a policija ih je odmah po sletanju sprovela na stadion. Pre tri godine na utakmici ove dve ekipe u Skoplju gostujući navijači su se tukli sa policijom i pristalicama domaćeg tima.
Ruska ambasada u Skoplju osudila je, kako je navedeno, "huligane" koji su izazvali incident na gradskom stadionu u Skoplju.
http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_id=220229&dd=16&mm=11&yyyy=2006&style=texts
E Srbi breee... bravo i posle kazete da smo braca. Ja sam razocaran.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|