:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Perete li ruke onako i onoliko cesto koliko bi trebalo? Prije jela po izlasku iz tramvaja po dolasku kuci islicno? I danas mi je palo na pamet jedno pitnje decki perete li ruke svaki ali bas svaki put nakon sto odete pisati ?
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
da perem ruke svaki put kad odem da piskim...al priznajem znam da ne operem ruke pre jela
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
čim nešto dirnem perem ruke. pogotovo nakon kvaki od vrata, autobusa, javnih govornica, javnih wc-a, kafića...uvijek!
|
|
|
|
|
|
mali_kreten Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 27 Sep 2006 Poruke: 56 Mesto: pancevo
|
|
Ruke Perem Swakih 5-10 minuta, jer mi je to u nawici , postoje razno razne Zaraze i swe je prljawo , ruke treba uwek prati ..
|
_________________ malenna |
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Ja sam moglo bi se reći opsjednuta pranjem ruka Stalno jih perem šta god da uhvatim, posebno kad dođem kući, prije jela i naravno poslje wc-ja.
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
mali_kreten je napisao/la sledeće: | Ruke Perem Swakih 5-10 minuta, jer mi je to u nawici , postoje razno razne Zaraze i swe je prljawo , ruke treba uwek prati .. | to ti nevalja pogotovo sto tako postajes manje imun na zaraze jer ti se koza tanji tako da brze reaguje na prljavstinu.A i znas kako kazu:covek uvek rikne od onoga cega se plasi.....
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | mali_kreten je napisao/la sledeće: | Ruke Perem Swakih 5-10 minuta, jer mi je to u nawici , postoje razno razne Zaraze i swe je prljawo , ruke treba uwek prati .. | to ti nevalja pogotovo sto tako postajes manje imun na zaraze jer ti se koza tanji tako da brze reaguje na prljavstinu.A i znas kako kazu:covek uvek rikne od onoga cega se plasi..... |
pa da...ali kad ti od malena tupe da moraš prati ruke svaki sekund, neke navike ostanu
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Da, obavezno, baš često perem ruke, ali nisam opsednuta time, da ih perem na svaka dva minuta...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
perem ruke ali ne bas toliko cesto da bi se to moglo nazvati opsesijom...
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 39
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Bogami ja perem ruke kad god pomislim da nešto treba da se radi rukama a da sam pre toga radio nešto što bih mi isprljalo ruke ... ja to uopšte ne zovem opsesijom samo jednom ličnom higijenom ruku ..
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
PlavaRuzica Odomaćeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 07 Nov 2006 Poruke: 1036 Mesto: Tamo gde ljubav pocinje...i zavrsava
|
|
pa perem ruke, ali ne toliko koliko boky
|
|
|
|
|
|
gunjetinac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 4
|
|
Ruke treba prati i tu nema polemike, ali se polemiše oko toga kliko često. Nikola Tesla je bio opsednut time. Mene nisu odmalena učili da perem ruke i bilo mi je lepo. Ruke perem kad hoću, i kad osetim potrebu za tim. U školi nam je profesor rekao da ne treba tako često prati ruke, i mislim da je u pravu. U svakom slučaju to bi trebalo da izbalansiramo i da se držimo zlatne sredine.
|
|
|
|
|
|
|