:: |
Autor |
Poruka |
markoP_BG Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Nov 2005 Poruke: 643 Mesto: Zemun
|
|
Avaj šta reći , imam jedno malecko pitanjce za svakog ponaosob tj pojedinačno 8) od vas koji ovo čitate (molim dotične persone koje nisu na forumu da me zaobidju u širokom luku jer pitanje nije upućeno njima).
Dakle upravo se spremam da vam postavim to pitanje tako da bi vam bolje bilo da se pripremite da mi ga date :babygirl: (odgovor na to pitanje, a šta ste vi mislili, strašno, :439: znate li vi da mislite o još nečemu osim na ONU stvar? ). A evo i njega:
Ko peva ovu pesmu :nemapojma: ( i ne pokušavajte da mi kažete kako to peva Aca Lukas jer meni to uopšte ne liči na njegov glas) :ljutko:
U tebi sam rodjen grade moj,
U tebi cu svoje kosti ostaviti ja,
U tebi bio na krovu sveta
i doticao mutnu vodu dna.
Kamen i vatra su mi brat i sestra
Tvoje srce kuca u meni, :crveno:
Za tebe dajem sve i ostajem veran tebi i veran ljubavi.
ZEMUNE
Ti si kap krvi bez koje ne bih ziveo,
Preko sedam mora i devet gora do tebe ja bih leteo. :43:
Kralju noci i ponoci
U tebi rec caruje
I nema toga ko ne ume da oseti
Tvoje srce vece i od Rusije
Ja čekam, tako da nemojte da me ostavite nezadovoljenog :36:
|
_________________ Da oni sto me mrze :ljutko:
Mrze jos vise :320:
Da nestane im osmeh sa lica
:greenjumpers: |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Da, peva Aca Lukas u duetu sa Mančetom... Samo što si pogrešio mesto, gde to pitaš... To treba u "Tražim naziv pesme"... Evo, ja je upravo slušam...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
nevena_sh Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 477 Mesto: Beograd
|
|
e da, ta pesma je extra, često je puštaju na palmi. i mislim da nije Manče nego Mance, tako mi se čini... ali nema veze slično je to sad ću da vidim da li ima da se skine u download sekciji. 8)
|
|
|
|
|
|
jelena90 Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Okt 2006 Poruke: 433 Mesto: Beograd
|
|
Mnogo mi se svidja ova pesma,podseca me na mog dragog,koji inace zivi u zemunu...
|
_________________ Nocas nek misle da sam ku#va,da je vredno telo moje,nocas me ljubi ko god zeli,a ja cu zeleti usne tvoje,nocas nek vino utice na mene,nek me boli i vredja pogled tvoj,nocas me mrzi i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi NOCAS SAM KU#VA SAMO ZBOG TEBE!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|