:: |
Autor |
Poruka |
SINAKI21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 75 Mesto: zagreb
|
|
Molim pomoć, ne radi mi pržilica, sve je ok spojeno , kaže da radi ali kada ubacim cd jednostavno ga ne prepoznaje, dvd mi radi normalno??????
|
_________________ BBB SU ZAKON |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
SINAKI21 je napisao/la sledeće: | Molim pomoć, ne radi mi pržilica, sve je ok spojeno , kaže da radi ali kada ubacim cd jednostavno ga ne prepoznaje, dvd mi radi normalno?????? | vidi da ti nije mozda otisao ide kabl ili da te ne zeza napajanje,jer se to meni desavalo kad je crko ide kabl
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Ako koristis Nero, obrati paznju dali ti je odabran CD-RW,a ne DVD-RW kad hoces da rezes CD...
|
|
|
gagarin99 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 64 Mesto: N.Beograd
|
|
A mozda je vreme da se pazari nov. Koliko je narezao do sada ? Da li ti cita vec narezane diskove ili samo nece da reze nove ?
|
|
|
|
|
|
SINAKI21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 15 Okt 2006 Poruke: 75 Mesto: zagreb
|
|
gagarin99 je napisao/la sledeće: | A mozda je vreme da se pazari nov. Koliko je narezao do sada ? Da li ti cita vec narezane diskove ili samo nece da reze nove ? |
dosta je pržio i narezao i da neće da čita ništa, kao da ne postoji...
|
_________________ BBB SU ZAKON |
|
|
|
|
bhdba Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Jun 2006 Poruke: 71 Mesto: Tuzla
|
|
Cim cita dvdove, a cita cdove znaci da postoji problem, de ti decko provjeri jel on moze przit cdove, ako vec nece da cita, postoji mogucnost da se laser ispljao. Ako ni tad nece, onda je vrijeme da se podmiris sa kakvom finom dvd przilicom.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|