:: |
Autor |
Poruka |
oljka_zel65 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 6
|
|
sta za vas znaci nosenje sata na dole?
|
|
|
|
|
|
Pooh Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 62
|
|
Znaci da ti je velik i da treba da nadjes neki koji ti je po meri.....
hahaha...
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
ne znam sta znaci al meni to bas izgleda pederski.......
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Pooh je napisao/la sledeće: | Znaci da ti je velik i da treba da nadjes neki koji ti je po meri.....
hahaha... |
Hahaha...definitivno.
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Ja nosim sad na dole, jer mi je to postala navika, ne znam zašto... Ne znam, da li to ima nekakvo značenje...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
Konjanik Ludi Bosanac
|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
|
|
Lane86 je napisao/la sledeće: | Ja nosim sad na dole, jer mi je to postala navika, ne znam zašto... Ne znam, da li to ima nekakvo značenje... |
ima, kupi manji sat
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
|
ametist heart Odomaćeni član
|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**
|
|
Mislim da je pitanje bilo postavljeno zbog toga sto neki misle da nosenje sata na dolje znaci da si ZAUZET. Tako nekome zelis dati do znanja da nemas vremena.
Za mene nosenje sata na dolje znaci samo trend, jer obicno remenja na mom satu su zanimljivija od samog sata pa onda zelim ga istaknuti.
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
konjanik je napisao/la sledeće: | Lane86 je napisao/la sledeće: | Ja nosim sad na dole, jer mi je to postala navika, ne znam zašto... Ne znam, da li to ima nekakvo značenje... |
ima, kupi manji sat |
ametist heart je napisao/la sledeće: | Mislim da je pitanje bilo postavljeno zbog toga sto neki misle da nosenje sata na dolje znaci da si ZAUZET. Tako nekome zelis dati do znanja da nemas vremena.
Za mene nosenje sata na dolje znaci samo trend, jer obicno remenja na mom satu su zanimljivija od samog sata pa onda zelim ga istaknuti. |
Nije mi sat veliki, odličan je za moju ruku, ali volim da ga okrenem na dole... Da, i ja volim zbog toga da ga nosim na taj način... Ali, ne znam šta to znači, i da li, uopšte ima neko značenje
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
djokili Dobro upućeni član
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Jan 2005 Poruke: 517 Mesto: Krusevac
|
|
Ya mene znaci da cu da ga razbijem ako ga nosim na dole ili naopako!!!
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
meni ne znaci nista......ali ga nikad tako ne nosim...... 8)
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|