:: |
Autor |
Poruka |
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Pa draga, neka je sa srećom, i neka ih bude još više, i da budeš i dalje tako brza. Ljubim te!!!! :crveno:
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
hvala duso moja , ja tebi zelim isto tako sve najbolje, da se jos dugo , dugo druzimo, kako sada, i da nam bude jos bolje, ljubim te
|
|
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
Lipa moja . čestitam ti od srca i želin ti sve najbolje i da još brža budeš i da još duuugo budemo skupa. Volin te puno i ljubin . :redlips: :zagrljaj: :love_u:
|
|
|
|
|
|
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
draga moja vilo hvala ti puno na ovome na ovim divnim rijecima mnogo mi znace, a znaj da i ti meni znacis puno i da mozes na mene da racunas i u dobru i u zlu uvijek cu biti uz tebe i uvijek cu biti tu da te podrzim u svemu, ljubim te :hearts: :love_u:
|
|
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
svaka cast devojcice :igranje: !!!!!!!!!!!!! zelim ti jos puno pametnih i zabavnih postova :pismo2: i drugara na domacem!!!!!!!! :bestfriends: :drugarcine:
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene samo tako nastavi Bravo
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Sve anjbolje drugarice, samo tako nastavi, saljem ti veliki cmokic iz Pariza
|
|
|
|
|
|
CatchTheWreck Jecika_84 muz No.2
|
Godine: 43
Datum registracije: 06 Sep 2004 Poruke: 6273 Mesto: Cataro
|
|
hehehehe chestitke, widim da si bila wredna kad sam ja otishao na spawanje hehehehe
|
_________________ u ziwotu wodi rachuna kome cesh
dopustiti da ti se priblizi,
jer nije swako DOSTOJAN
da bude u twom drushtwu,
drzi jezik za zube,
a ledja uz zid,
mozda i uspesh da PREZIWISH
bez posledica,
u owom smradu.... |
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
čestitam, svaka čast, samo tako nastavi dalje i ako može još brže
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
|
|
|
LaNa83,Sascha336,Ivankamaza,CatchTheWreck,boban11
ljudi hvala vam mnogo sve najbolje od srca svima, budite tu i druzite se kako to najbolje umijete
|
|
|
|
|
|
***Srna*** Chilly
|
Datum registracije: 09 Apr 2006 Poruke: 13261
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
i ja se pridruzujem cestitkama... sve najbolje i samo napred... i jos mnogo spratica i druzenja ti zelim...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|