www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zivot i rad u velikom gradu ili manjem mestu
Strana 1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
smixy
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 21 Sep 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 1:59 am    Naslov poruke: Zivot i rad u velikom gradu ili manjem mestu Na vrh strane Na dno strane

Mislite li da pojedinac moze lakse, bolje poslovati i biti konkurentniji u manjem mestu ili u velikom gradu?

rizmal
Lanin Sicilijanac
Lanin Sicilijanac

Godine: 40

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 8:36 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mislim da je najbolje raditi u amlom mestu jer je manje cimanja,sporiji je zivot a samim tim manje stresa i duzi zivot a i zdraviji pre svega.E sad konkurentnost je tesko steci i u malom mestu i u gradu.Al ja se opredeljujem za manje mesto.Zasto?
Pa ovako U malom mestu ima 2 prodavnice (npr.) i tu ce obe biti posecene skoro podjednako.A u gradu Ima gomila prodavnica i tu morate extra da platite za dobru vidnu lokaciju+treba dosta da se reklamirate da bi culi za vas+da se nametnete uslugom+da imate najnize i najpristupacnije cene....Znaci Lakse je biti konkurentniji u malom mestu....

....tvoj i u dobru i u zlu....

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 12:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja mislim da je bolje raditi u velikom gradu,vidis puno ljude,zabavnije je,nekako je vise zanimljivo...dok manje mesto sve se zna,malo dosadno,nece bude ni toliko prodje...

robi8
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Okt 2006
Mesto: Slatina

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 12:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u velikom gradu ima puno radnih mjesta i velika je guzva auta i ljudi dok u malom mjestu nema toliko buke i ljudi a moze se naci nekakvi posao,ja na primjer zivim u malom mjestu i posto tu ne mogu naci poso za 2 tjedna idem u rijeku radit tasmo sam od prve nasao poso!!!!!!! Wink

Crno i zlatno
Banovan!

Šetaj svoju štiklu
Šetaj svoju štiklu

Godine: 42

Datum registracije: 18 Okt 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 04, 2006 5:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Živim i radim u velikom gradu, a kad se želim opustiti i odmoriti pođem u manji. Imam prijatelje u Opatiji i Makarskoj pa često pođem k njima da napunim baterije. I to mi se sviđa. Mislim da je bolje raditi u velikom gradu jer ima mnogo radnih mjesta i više mogućnosti za usavršavanje.

Vilenjakinja
Sašina Kumica
<b>Sašina Kumica</b>

Datum registracije: 28 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 06, 2006 11:11 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa veči grad, veča mogučnost za bolji posao i veču zaradu. Znači, život u večem gradu pruža bolji život.

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 07, 2006 9:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne bih mogla ziveti u manjem gradu. Nisam neki snob navikao na velegrad, ali zaista mi nacin zivota u manjem mestu ne odgovara. Imam dosta rodbine po manjim gradovima i uzivam da im odem u posetu, ali samo na koji dan. Meni je potrebna sva buka i frka mog Beograda.

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

srna2422
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Mar 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 6:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

volim manje gradove. u manjim gradovima se osjecam sigurnija, zivot je sporiji, ljudi ljubazniji, nema buke, guzve. kada se zazelim umjetnosti i kulture, mogu da skocim u auto. Wink

XduleX
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 41

Datum registracije: 17 Sep 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 08, 2006 4:51 pm    Naslov poruke: Pa... Na vrh strane Na dno strane

Malo mesto naravno.Zasto?Mnogo je lakse napredovati u manjem mestu,lakse je jer mnogo ljudi poznajes....Veliko mesto je veca briga,veci stres, ludnica, ali je zato bolje za provod, zbivanja....

kumalu
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 30 Okt 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 13, 2006 4:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

DEfinitivno u velikom gradu.Veliki grad koliko ti pruza toliko ti i uzima, dok si u manjem mestu uskracen za neke stvari.

josé luis
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Nov 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 21, 2006 6:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da su neki poslovi bolji u velikom neki u malom. ali sve zavisi od osobe

slatka_sanerka
Anđeo s greškom
<b>Anđeo s greškom</b>

Datum registracije: 24 Nov 2005
Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 21, 2006 6:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

u velikom , a mozda kada dodju neke godine da po pozeljeti neko mirnije mjesto izvan grada

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Zivot i rad u velikom gradu ili manjem mestu Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3  sledeća
Strana 1 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon