:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
zanima me sta mislite o sauni Dali pomsaze da se organizam ocisti od toksina i kako cesto je preporucljivo ici i po kolko
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Mislim da baš i nije zdrava. Mnogim ljudima se ne preporuča. Pa sad ne znam...ja osobno ne smijem ići tamo zbog niskog tlaka
|
|
|
|
|
|
milenaaaa_bg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Avg 2006 Poruke: 121
|
|
za saunu sam cula da je dobra za mrsavljenje i verujem u to
|
|
|
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
sauna svakako cisti organizam od toksina,a kazu,dobra je i za sinuse,ne valja za ljude koji imaju pritisak,ne sme se posle obroka i fizickog napora u saunu.
pre koriscenja obavezno tusiranje
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
genius25 je napisao/la sledeće: | zanima me sta mislite o sauni Dali pomsaze da se organizam ocisti od toksina i kako cesto je preporucljivo ici i po kolko |
Ja volim da idem u saunu, i to obično posle plivanja... Koliko je dobra, toliko i može da škodi... Ne treba preterano boraviti u njoj, tolika toplota može da škodi i organizmu i koži...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
definitivno cisti organizam od toksina... jer toksini ti se inace izlucuju znojanjem npr...
tako da u sauni se dodatno "znojis" pa znaci da ti se i veca kolicina toksina za malo vreme izluci...
|
|
|
Milena Carica Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Avg 2005 Poruke: 676 Mesto: Cik pogodi?! :-)
|
|
Ja ne bi mogla sebe da zamislim u sauni. Pogotovo zato sto ne volim da se znojim, niti da izlazem svoje telo pogledima neznanaca.
Mozda kada bih imala svoju licnu...
|
_________________ Mozes da kupis:
postelju ali ne i san,
sat ali ne i vreme,
lek ali ne i zdravlje,
seks ali ne i ljubav.
Para vrti, ali sreca moze vise!!
Gde ponos dodje po svoje, tu ljubav kofere vec pakuje! |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
pa treablo bi da cisti jer mi toksine izbacujemo preko znoja(naravno one koje ne izbacujemo preko mokrace)...A nisam bio u sauni voleo bi da to probam jednom al ne verujem da ce mi se svideti jer ja ipak ne volim toplotu....
|
|
|
toni2006 $$ doctor 4 love $$
|
Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
|
|
Vjerujem da ce ti se dopast u sauni samo obrati paznju da odes u neku uredno jel ti je to najbitnije!
|
|
|
|
|
|
schmekerica Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 546
|
|
Ja obožavam saunu, idem jednom sedmično, poslje saune se osjećam puno bolje i jača imunski sistem, što je jako važno, posebno u ovom zimskom periodu.
|
_________________ fuck the cola, fuck the pizza all i need is schljivovitza!! ))))))) |
|
|
|
|
alanya Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2006 Poruke: 296 Mesto: Maribor
|
|
|
|