www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

procesor za laptop?
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~
::  
Autor Poruka
red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 3:20 pm    Naslov poruke: procesor za laptop? Na vrh strane Na dno strane

pozdrav za sve
sticajem okolnosti potreban mi je laptop...
nikada jos nisam imao laptop pa bih zeleo da cujem vasa iskustva... bio sam stavio temu u pc hardware, ali tamo ocito niko ne ulazi pa sam stoga postavio temu sada ovde... Smile

1. Zanima me koji su procesori za laptop najbolji... ovi od AMD-a... ili ovi od intela....ili....Question (ako mozete da mi preporucite i koji procesor tacno, ne samo marku procesora)

2. Zanima me koja marka je najbolja.... hp..... acer..... ili neka druga...

Ako hocete mozete mi preporuciti i jednu konfiguraciju... cena da bude do jedno max. 1200 eura.
Hvala unapred... Smile Smile

Poslednja prepravka: red_devil datum Sre Nov 01, 2006 8:14 pm; ukupno izmenjena 1 put

Vlada_R
///M
///M

Godine: 38

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: NL

netherlands.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 01, 2006 3:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Acer Aspire 1692WLMi

Grim™
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 26 Feb 2005
Mesto: Zagreb, trenutno

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 12, 2006 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

najbolje uzmi amd turion 64, oni su ti jeftini,a dobri su, eo ja licno sam odlucio da uzmem takav...
isto sam kao i ti kupovao laptop, a nisam imao iskustva, ali sam se raspitivao, i razgledao, i na kraju sam odlucio da uzmem turion.... Smile
ja sam izdvojio mnogo manje para nego ti sto namjeravas, zato ti ganjaj neku dobru graficku...kod mene je integrisana, nazalost....
poz

limun001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 18 Jan 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 11, 2006 7:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zavisi za sto ces ga koristiti ja imam amd sempron 64 1,8 GHz ali ne igram igrice na njemu iako bi mogao

red_devil
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 35

Datum registracije: 09 Sep 2005

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 19, 2007 8:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo setio se ove teme, mada nisam dobio bas puno saveta na ovoj temi.... evo kupio sam ovo...

Acer Aspire 5634
Intel Core2Duo 1.83GHz, 667MHz FSB, 2MB L2 cache
15.4" WXGA CrystalBrite LCD (16ms)
GeForce Go 7300... do 256mb, TurboCache
120GB HDD
1GB ddr2
802.11 a/b/g wireless LAN...
3 godine garancija...

grobari pazova
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 33

Datum registracije: 23 Jan 2007
Mesto: Melburn

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Maj 25, 2007 11:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Zdravo imam jedan problem treba da kupim laptop . Kao i vecina ljudi kupujem radi igrica i multimedije, gledao sam nesto pa se mislim sta mi treba za malo jace igre kao gta san andreas ili nfs carbon ali da ne bude preko 600 eura. ako mozete da mi odgovorite na mail ili na pp\
\
mail: markojeca@yahoo.com

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Hardware ~ -> ~ Arhiva - Hardware ~ -> procesor za laptop? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon