:: |
Autor |
Poruka |
ametist heart Odomaćeni član

|
Datum registracije: 08 Avg 2006 Poruke: 2018 Mesto: **I Agapi Sou Me Den Menei Pia Edo**

|
|
Pa...vjerojatno zato sto na kraju krajeva, kad je sve receno i ucinjeno, dolazimo do spoznaje da im se zapravo divimo.
|
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
ametist heart je napisao/la sledeće: | Pa...vjerojatno zato sto na kraju krajeva, kad je sve receno i ucinjeno, dolazimo do spoznaje da im se zapravo divimo.  | upravo tako i uvek im uglavnom budemo zahvalni na svemu sto su nas naucili i sto su bili takvi kakvi su bili prema nama bez obzira na sve i sta je to uzrokovalo u nasem zivotu i kako je uticalo na njega....
|
|
 |
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ

|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310

|
|
Geni su geni
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
 |
SmashingPumpkin Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Jan 2007 Poruke: 76 Mesto: Kula nazalost...nemam knjizaru!!

|
|
hmmm pa ja verujem u transakcionu analizu(nameravam da postanem taj cika,mislim analiticar) pa mogu da kazem da je to sve deo scenaria zivota...
za one koje zele da znaju vise neka procitaju knjigu osnivaca transakcione analize-erika berna-sta kaze posle zdravo?
ali pre nje od istog autora koju igru igras?
|
_________________ Riot Grrrl!
Rebel Girl!
Feminizam!
Revolution! |
|
|
|
 |
Slejdž Gospodja Selektorka

|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica

|
|
Zato sto godinama dobijamo onnu zrelost koju nasi roditelji vec u trenutku kad nas dobiju imaju.
Ja za sebe mogu da kazem da sam pocela da se pretvaram u svoje roditelje onog dana kad sam svoju decu dobila. Ono sto me nerviralo kod njih nekad, radim sa svojom decom sad.
Al zato sto ih volim i dobro im zelim.
Deca nisu ni svesna toga koliko je to lepo jednog dana biti isti takav kakvi su tvoji roditelji bili
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
 |
mariolina Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 55
Datum registracije: 13 Jun 2004 Poruke: 84

|
|
Sto puta sam rekla, ma ne sto hiljadu... ako budem kao moja majka treba me tuci ... a sad primecujem neke stvari... i dodje mi da samu sebe isamaram
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
I ja sam mali milion puta govorila kako ja necu svojoj djeci biti kao svoja majka..medjutim ne da sam ista kao ona vec sam mnogo "gora"
Pa to jednostavno tako bude , jer postajemo i sami roditelji i borimo se za svoju djecu kao i nasi roditelji za nas , jer sto smo stariji uvidjamo da su sve one price koje su nama pricane ustvari jedino imaju smisla.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
Petar24400 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 36
Datum registracije: 15 Jan 2007 Poruke: 70

|
|
Skim si takav si!!!! Ali to moze da bude i dobro i lose!!! Kod mene se sve vishe izrazavaju osobino mog matorog ... STO MI SE NE SVIDJA i Borim se sa tim!!! Individualnost!!! Moj cale i ja smo istog horoskopskog znaka, mozda i zbog toga? ali ne verujem u horoskop!!!
P.S. U zivotinjskom carstvu mladunce uci od mame pa samim tim stice neke njene osobine ... tako je to i kod nas samo malo slozenije!!!
|
|
|
|
|
 |
crna_opasna_maca Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Sep 2006 Poruke: 136 Mesto: Novi Sad

|
|
Ne mislim da cu biti kao moji roditelji, jednim delom da, ali drugim ne..
Roditelji su mi dosta blagi i sve mi ispunjavaju, a ja cu sigurno biti stroga mama.. Tesko mojoj deci
|
_________________ ..jer usne su mi trnje i ranice te znaj, a oci su mi crne ni pakao ni raj.. |
|
|
|
 |
saBRinICaaA Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 22 Mesto: Hamburg

|
|
ja mislim da je stvar u genima hehe.. jer ne mozemo jednostavno biti drugaciji nego roditelji..a i to sto ih nesvjesno kopiramo.. ma joj..nesto u tom smislu LOL...
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|