:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Da vas cujem decki sta mislite dali je zenama mjesto u nogometu
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Pa ne znam...meni je jako smesno da gledam zenski fudbal ali nemam nista protiv toga.Lepse mi deluje da devojke gledaju fudbal i da prate utakmice nego da ga se aktivno bave time...
|
_________________ Master |
|
|
|
|
bole88 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Avg 2005 Poruke: 70
|
|
...mnogo je smesno i nije to sport za njih,previse je grub...ja sam vise za zensku odbojku ili tako nesto.pa pogledajte devojke koje treniraju fudbal vise lice na muskarce nego na zene,zar ne?
|
|
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
rile_master je napisao/la sledeće: | Pa ne znam...meni je jako smesno da gledam zenski fudbal ali nemam nista protiv toga.Lepse mi deluje da devojke gledaju fudbal i da prate utakmice nego da ga se aktivno bave time... |
I, ako nisam muško (a pitanje je za muškarce), moram priznati da se slažem
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
ma nema fudbala bez muskaraca definitivno.
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Zasto da ne. Mada kao sto je rekao rile_master lepse je gledati ih kako gledaju fudbal, naravno bodreci timove na stadionima... Bas su sexy devojke u dresevima...
|
|
|
brynh Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 07 Mar 2005 Poruke: 142 Mesto: Pozega & Zagreb
|
|
smijesno je vidjeti kak zene igraju nogomet, a koliko god se one trudile, nikako nece moci sustici muske, a sad nek mi govore da sam antifeminist, al istina je to
pogledajte kosarku samo, pa niti jedna ili ih ima jakojako malo koje mogu i zakucati
pozdrav!
|
|
|
|
|
|
elgrande Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 14 Avg 2005 Poruke: 129 Mesto: Косовска Митровица
|
|
Ни ја лично нисам за жене у фудбалу,ок је да гледају али да играју...то не.
|
_________________ Остани Србин-ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ! |
|
|
|
|
danijelavu Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Maj 2005 Poruke: 233 Mesto: Novi Sad
|
|
njihovo pravo ko oce neka igra
|
|
|
|
|
|
DJOLENZI Upućeni član
|
Datum registracije: 10 Mar 2006 Poruke: 308 Mesto: Beograd
|
|
Zene i nogomet ko ja i balet ))
|
_________________ Kad ja tamo, kad ono medjutim |
|
|
|
|
Zloky Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 17 Jan 2006 Poruke: 687 Mesto: Buna
|
|
Volio bih vidjeti gool sisama,to je atrakcija
|
_________________ Ništa mi ne može ovaj DaN pokvarit!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
ERIC CANTONA Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Dec 2006 Poruke: 73 Mesto: Beograd
|
|
Zenski fudbal je u velikom usponu ali ne verujem da ce ikad dostici popularnost muskog fudbala.Podrzavam zenski fudbal jer je fudbal nesto sto konacno i zene moraju da shvate
|
_________________ Posle svakog pada ustajem,nikad ne odustajem,jaci postajem,do kraja ostajem! |
|
|
|
|
|