:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Moze li mi8 netko objasniti sta je to tako strasno u shoppingu da gha muskarci toliko mrze (cast iznimkama)
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
-Blackking- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 61 Mesto: Zagreb
|
|
A yebi ga brate .. nismo mi stvoreni da masovno trošimo pare i isprobavamo hrpetinu robe ko žene ... one su teške picajzle i gledaju i na najmanji detalj ... što mi ne .. mi lakše vidimo šta nam stoji i netreba nam 1001 stvar da bi se dobro osječali .... i naravno tu su pare .. kako bi mi mogli ić u shoping kad nam žene sve pare spiskaju i nama ostane jedva za burek i registraciju za auto
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
-Blackking- je napisao/la sledeće: | A yebi ga brate .. nismo mi stvoreni da masovno trošimo pare i isprobavamo hrpetinu robe ko žene ... one su teške picajzle i gledaju i na najmanji detalj ... što mi ne .. mi lakše vidimo šta nam stoji i netreba nam 1001 stvar da bi se dobro osječali .... i naravno tu su pare .. kako bi mi mogli ić u shoping kad nam žene sve pare spiskaju i nama ostane jedva za burek i registraciju za auto | slazem se.
I zato jer retko koji muskarac ide u soping kad ne zna sta ce da kupi.Tu smo organizovani i uvek znamo sta nam treba i nismo puno izbiljivi za razliku od devojaka.A i njima to dodje kao psihijatrijska terapija.Znam dosta njih kojima kad se desi nesto lose odma idu u soping i onda je posle kao sve ok....zanimljivo
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | -Blackking- je napisao/la sledeće: | A yebi ga brate .. nismo mi stvoreni da masovno trošimo pare i isprobavamo hrpetinu robe ko žene ... one su teške picajzle i gledaju i na najmanji detalj ... što mi ne .. mi lakše vidimo šta nam stoji i netreba nam 1001 stvar da bi se dobro osječali .... i naravno tu su pare .. kako bi mi mogli ić u shoping kad nam žene sve pare spiskaju i nama ostane jedva za burek i registraciju za auto | slazem se.
I zato jer retko koji muskarac ide u soping kad ne zna sta ce da kupi.Tu smo organizovani i uvek znamo sta nam treba i nismo puno izbiljivi za razliku od devojaka.A i njima to dodje kao psihijatrijska terapija.Znam dosta njih kojima kad se desi nesto lose odma idu u soping i onda je posle kao sve ok....zanimljivo |
Sa ovo gore se slazem 100%. Mada mogu reci da ne mrzim shopping, ali ga i ne volim tako da bi radje seo kuci...
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Vlada_R je napisao/la sledeće: | rizmal je napisao/la sledeće: | -Blackking- je napisao/la sledeće: | A yebi ga brate .. nismo mi stvoreni da masovno trošimo pare i isprobavamo hrpetinu robe ko žene ... one su teške picajzle i gledaju i na najmanji detalj ... što mi ne .. mi lakše vidimo šta nam stoji i netreba nam 1001 stvar da bi se dobro osječali .... i naravno tu su pare .. kako bi mi mogli ić u shoping kad nam žene sve pare spiskaju i nama ostane jedva za burek i registraciju za auto | slazem se.
I zato jer retko koji muskarac ide u soping kad ne zna sta ce da kupi.Tu smo organizovani i uvek znamo sta nam treba i nismo puno izbiljivi za razliku od devojaka.A i njima to dodje kao psihijatrijska terapija.Znam dosta njih kojima kad se desi nesto lose odma idu u soping i onda je posle kao sve ok....zanimljivo |
Sa ovo gore se slazem 100%. Mada mogu reci da ne mrzim shopping, ali ga i ne volim tako da bi radje seo kuci... | niko nije reko da mrzi soping i ok je ici u soping al uglavnom sam jer kad ides s devojkom ili zenom onda treba da odvojis ceo dan samo za soping.Mada srecom moja devojka i ne davi mnogo,tako da sam srecan i ne smeta mi da idem s njom u soping...
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
Moj dečko ide samnom u šoping i čak mi pomaže pri izboru, ali ga uhvatim kako koluta očima
Muškarci su puno jednostavniji što se toga tiče. Ako nađu ono što im treba u jednom butiku neće se dvoumiti nego će je kupiti odmah. A mi žene mislimo da ima nešto bolje u drugom butiku pa moramo sve pregledati...
|
|
|
|
|
|
vmudrinic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 18 Sep 2006 Poruke: 165
|
|
Kad idem u kupovinu tacno znam sta cu da kupim i to traje 5 minuta.
|
|
|
|
|
|
-Blackking- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 61 Mesto: Zagreb
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | Moj dečko ide samnom u šoping i čak mi pomaže pri izboru, ali ga uhvatim kako koluta očima
Muškarci su puno jednostavniji što se toga tiče. Ako nađu ono što im treba u jednom butiku neće se dvoumiti nego će je kupiti odmah. A mi žene mislimo da ima nešto bolje u drugom butiku pa moramo sve pregledati... |
Jednostavno ste psihićki ne neormalno opterećene što se tiče robe ... " kako bi bilo da odemo do drugog kraja grada pješke dragi da vidim one sandalice na rasprodaji .. ove mi se ne sviđaju" i onda mi naravno pucamo s vama
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
ja kad idem u kupovinu gardarobe, retko kad znam gde da odem. Ali ipak zavrsim ceo posao za sat vremena max. Zene, to ti je druga prica. Za sat vremena je priv pit stop ako imas srece da svratis na kafu, dok ona probava i isprobava i....
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
ja obozavam kad decko krene sa mnom u shopping-em sto ima ukusa i dosta nam se podudaraju, em sto moj izbor dosta zavisi od njegovog komentara :shoping: a ni ja ne davim nesto posebno..hehe-valjda :vesala:
|
|
|
NikolaKO Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Mar 2005 Poruke: 332 Mesto: Kotor
|
|
Mene nervira da idem sa curom u shopping zbog prodavacica,znaci ako je cura mene povela da joj pomognem,ona hoce da kupi ono sto se meni svidja ali vazda se tu nadju i prodavacice koje mi kontriraju,uh ne podnosim ih...!
|
_________________ The Doctor... |
|
|
|
|
|