:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Zasto je muskarcima uglavnom samo sex na pameti Kao da se cijeli svijet vrti samo oko toga
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
drone Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 24 Avg 2006 Poruke: 406 Mesto: underwrold
|
|
Pa da nije sexa nebi ni svijeta bilo
Kratko i jasno
|
|
|
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Sex ti je kao ta tvoja marihuana.Zavisnost.Probas jednom i onda ti treba sve vise i vise jer telo ne moze normalno da funkcionise bez iste
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
A ženama se seks ne vrti po glavi? Znam žene koje su gore od muškaraca što se toga tiče!
|
|
|
|
|
|
therkon_xxx Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Jan 2006 Poruke: 114 Mesto: BGD
|
|
Lepo rece nasa drugarica Crno i zlatno koja je zalutala u nas deo foruma....
Muskarci su samo otvoreni po pitanju sex-a...
Devojke malo manje misle na sex ali to je koji procenat npr. muskarci 55% - zene 45%.... Nista cudno....
|
_________________ xxx |
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
genius25 je napisao/la sledeće: | Zasto je muskarcima uglavnom samo sex na pameti Kao da se cijeli svijet vrti samo oko toga |
Moram da vas razocaram, kod mene nije taj slucaj. Moj zivot je mnogo mnogo opsirniji od toga...
|
|
|
-Blackking- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 61 Mesto: Zagreb
|
|
Nije svima .. al BiiiP ga ipak ima nešto jače od nas .. hormoni ... jednostavno mali oće da upadne u sePtIČKU .... i gotovo
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Crno i zlatno je napisao/la sledeće: | A ženama se seks ne vrti po glavi? Znam žene koje su gore od muškaraca što se toga tiče! | tacno tako...Stim mozda jedino sto mi muskarci o tome otvoreno pricamo u javnosti al neccete verovati sta devojke medjusobno pricaju pa mislim da nema sanse da im pridjemo.A meni je sex u glavi samo kad sam s mojom prelepom ljubbavi koju mnogo volim,inace ovako pa i ne bas.Volim da se zezam na tu foru al ne razmisljam o sexu sve dok se moja ljuba ne stvori pored mene...A tad sve se lampice pale i tako bi je zgrabio da nije ni svesna....Al dam se kontrolirat...
|
|
|
dzonisa Dobro upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Avg 2006 Poruke: 654
|
|
drone je napisao/la sledeće: | Pa da nije sexa nebi ni svijeta bilo
Kratko i jasno |
apsolutno tacno.podrzavam
|
|
|
|
|
|
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Ako muskarac dugo apstinira, spermatozoidi ne prestaju da se proizvode vec se nagomilavaju u testisima sve dok ne probiju u krvne sudove, a onda putem krvi dodju do mozga i deluju na ponasanje muskarca. Zato je ona izreka "Udarila mu sperma u glavu" bukvalno tacna.
Kod zena to nije slucaj. One proizvedu jednu jajnu celiju mesecno i to im je to.
|
|
|
|
|
|
semidelux Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Dec 2006 Poruke: 264 Mesto: NS
|
|
to nije tachno
meni je sex vishe nego mom dechku =)))
na pameti
inache to definitvno nije tachno... oni su mozda malo blizi tome, i pre nas prouche svoje telo =)
|
|
|
MakedonecSk Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Nov 2006 Poruke: 45
|
|
Pa sex ispunjava zivot!!! Zivot bez sexa je isto kao Cvece bez Vode
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|