:: |
Autor |
Poruka |
evoks Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 9
|
|
jer moze neko da mi objasni kako se koristi c++
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
~Selim u programiranje~
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Khm, ne razumem pitanje. Hoces da ti neko objasni kako se programira u C++? Pa pazi, da to moze da se objasni ovako niko ne bi placao casove C++ od 20 000 dinara ili isao na fax gde se to uci. Predlazem ti da upises neki kurs C++ pa kad zavrsis onda da pitas konkretna pitanja u vezi sa C++ jer tesko da ce neko da ti objasni kako da ga koristis :S
|
|
|
|
|
|
zeenmc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 28 Mar 2005 Poruke: 186 Mesto: Beograd
|
|
a i ti kursevi te nauce samo osnovu,npr sta su klase,sta su objekti,oop koncept....i slicno,naravno naucete oni i nesto prakse,al se znanje i iskustvo stice godinama......
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
zeenmc je napisao/la sledeće: | a i ti kursevi te nauce samo osnovu,npr sta su klase,sta su objekti,oop koncept....i slicno,naravno naucete oni i nesto prakse,al se znanje i iskustvo stice godinama...... |
Pa dobro, kurs ti da toliko znanja da kad krenes imas predstavu kako to tu radi Niko ne moze da nauci nekog da bude vrhunski programer
|
|
|
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
Posto postavljas ovakvo pitanje pretpostavljam da nemas nikakvog iskustva sa programiranjem. Preporucujem knjigu C++ za 21 dan. posto knjiga obradjuje C++ na takav nacin da ti nije potrebno nikakvo predznanje. Medjutim kao sto je neko prethodno napisao resavanje slozenih problema mozes da naucis samo kroz praksu.
|
|
|
|
|
|
micko189 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Nov 2005 Poruke: 21
|
|
Pa pogledaj na netu, o c++-u se moze naci sve zivi i mrtvo
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Moram i ja potraziti nesto na netu posto sam cuo da ako poznajes dobro bios i C++ mozes da radis mnogo stvari!!!
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Iskren da budem odusevljen sam C++, mislom da ce Java koju cu tek da ucim biti ruznija od C++.Nema u javi preklapanje operatora i jos dosta sitnica koje olaksavaju zivot.Sa druge strane, C++ nema svoj graficki izgled, vec koristi (kod mene) windowsov, to bi voleo da znam, al mislim da je besmisleno uciti nesto sto se stalno menja.
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
i meni se swidja C, bolji je od VB, bar po meni... ali imam ja josh da ucimmm...
|
|
|
|
|
|
Trfac Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2007 Poruke: 85
|
|
prednost c++ je u tome sto se moze raditi direktno sa memorijom,al ko ga hoce ucit bolje mu je prvo preci c pa tek c++.
|
|
|
|
|
|
M.M.L. Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Feb 2007 Poruke: 35
|
|
Ja sam jedno vreme ucio c++, pa sam batalio