:: |
Autor |
Poruka |
paja1911 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 14 Okt 2006 Poruke: 398
|
|
Znam da mnogo pitam,ali hocu malo da poboljsam komp pa moram.
Da li je bitno koji RAM imam ako hocu da kupim jos 512mb?I ako jeste kako da utvrdim da li je ddr,ddr2...?Znam samo da imam 512mb Kingston,nista drugo
|
|
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Pretpostvljam da imas 512MB Kingstona na 333 ili 400MHz. TO znaci da na tvoju maticnu plocu ne moze DDR2 memorija nego mora DDR. Imas da kupis Kingstone 512MB 400Mhz za 5500 dinara. NE znam tacno gde zivis ali tu se krece cena.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | Znam da mnogo pitam,ali hocu malo da poboljsam komp pa moram.
Da li je bitno koji RAM imam ako hocu da kupim jos 512mb?I ako jeste kako da utvrdim da li je ddr,ddr2...?Znam samo da imam 512mb Kingston,nista drugo | ovako pajo vec si reko koji komp imas u drugoj temi tako da je moguce da tvoja ploca podrzava i DDR i DDR2 memoriju mada ti najverovatnije imas DDr.e sad ako oces da uparujes memoriju najbolje ti je da uzmes identicnu tvojoj.Znaci ako je kingston na 333MHz i Cl 3 onda istu takvu a ako je Kingston 400mhz cl3 onda ovakvu jeer to ti je bitnio da bi bile sto kompatibilnije i da bi ti radile 100% bez problema pogotovo jos ako oces i da ih malo klokujes
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
I ja sam mislio da kupim istu,samo mi je problem da saznam na koliko mhz radi moja.Imam neku kutijicu gde je valjda stojao ram i pise mi 512mb pc3200 cl3 184-Pin DIMM.Jel znaci to nesto?
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | I ja sam mislio da kupim istu,samo mi je problem da saznam na koliko mhz radi moja.Imam neku kutijicu gde je valjda stojao ram i pise mi 512mb pc3200 cl3 184-Pin DIMM.Jel znaci to nesto? | da cim je PC3200 to znaci da je na 400Mhz.
|
|
|
paja1911 Upućeni član
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
paja1911 je napisao/la sledeće: | hvala | nema problema i drugi put
|
|
|
XduleX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Sep 2006 Poruke: 183
|
|
Pazi Kingston je ono kao standard, samo gledaj da je na 400, jer ti comp verovatno ne podrzava DDR2, pa uzmi 512 na 400, nemoj da te predju da ti daju slabiju...
|
_________________ Neki kazu "simpatican momak", ja im kazem bilo kako bilo samo je zezanje - provod, pice i lepe devojke stvarno. sve ostalo je.... |
|
|
|
|
GolmanBoki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 09 Nov 2006 Poruke: 25 Mesto: Nis
|
|
mozes takodje da kupis supertalents od 512 sa hladnjakom koji je minorno skuplji od kingstona(zbog hladnjaka) a odlicno radi bez grejanja. Firma supertalents je ogranak kimgstona tako da nece biti problema ako se odlucis za ovu memoriju.
|
|
|
|
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
Kupi istu,to ti je moj prijedlog, sigurno je sigurno!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|