:: |
Autor |
Poruka |
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
meni osobno najbolja marka za sminku najljepsa i najsjajnija sjenila predivnih textura i boja A vama?
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
PEPPO Upućeni član
|
Datum registracije: 23 Jul 2005 Poruke: 462 Mesto: ...
|
|
ui ja sam jedini sto tu odgovara
a nemam pojma sto je to
al vi to znate (zenske)
|
|
|
|
|
|
Crno i zlatno Banovan! Šetaj svoju štiklu
|
Godine: 42
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 2778
|
|
preskupa. može se naći bolja i za povoljniju cijenu
|
|
|
|
|
|
jelenaShe Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 191 Mesto: BanjaLuka
|
|
imam tri sjenila koja su pravo dobra al jest da je poskupo nekad se valja isprsiti radi trajnosti te sminke
|
|
|
|
|
|
malaplavano1 Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 624 Mesto: Osijek
|
|
|
|
|
Babily Veciti optimista
|
Datum registracije: 28 Avg 2006 Poruke: 5506
|
|
Joj super je ta kozmetika...
Boje su zaista fantasticne! Kvalitet jos bolji.
|
|
|
|
|
|
Lea20 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Apr 2006 Poruke: 185
|
|
Odlicna kozmetika...vredi svaku paru...
|
|
|
|
|
|
la_descarada Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Okt 2006 Poruke: 204
|
|
probala sam par stvari ...onako...
|
|
|
|
|
|
cecy Luda do bola
|
Godine: 37
Datum registracije: 02 Jun 2005 Poruke: 1809 Mesto: wien
|
|
meni je ova kozmetika supar i licila i kozmetika za tjelo
|
|
|
|
|
|
slatka_banana Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 37 Mesto: Zagreb
|
|
Žene Collistar je skup papreno ne isplati vam se toliko ulagati u šminku. Jedino vam je važno da su maskara i puder skupi i kvalitetni. Ostale stvari ne
|
|
|
|
|
|
Moytsa Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 5000 Mesto: St
|
|
Meni Collistar ima najljepša sjenila, ali problem je u tome sta se svako do sada raspalo!! Mislim, nije ostalo kompaktno nego se pretvorilo u prah. Boje su mi prekrasne, ali što mi to vrijedi kad mi pola ispadne na dno torbice za kozmetiku.
A sto se cijene tiče, ionako se ne šminkam pretjerano, pa kad vec kupujem kozmetiku nesto rjeđe, onda mi nije žao izdvojit za nju dosta novaca, ako je kvalitetna i lijepa jer ipak je to nesto sto se nanosi na lice, a lice treba cuvati.
|
_________________ ~We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.~
Oscar Wilde
|
|
|
|
|
genius25 Iskusni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 28 Sep 2005 Poruke: 908
|
|
Moytsa je napisao/la sledeće: | Meni Collistar ima najljepša sjenila, ali problem je u tome sta se svako do sada raspalo!! Mislim, nije ostalo kompaktno nego se pretvorilo u prah. Boje su mi prekrasne, ali što mi to vrijedi kad mi pola ispadne na dno torbice za kozmetiku.
A sto se cijene tiče, ionako se ne šminkam pretjerano, pa kad vec kupujem kozmetiku nesto rjeđe, onda mi nije žao izdvojit za nju dosta novaca, ako je kvalitetna i lijepa jer ipak je to nesto sto se nanosi na lice, a lice treba cuvati. |
Ja ga godinama koristim imam boje koje su mi bazne i koje uvijek iam od pocetka pa sve do kraja i nikad mi se nije to dogodilo Dapace imam jednu onu njihovu prizmu staru jedno 4 god koja mi je pala na pod i nije se rasipala kutija je pukla sjenia sam malo uglavnom su ostala kakva su i bila
|
_________________ ...Da sam žirafa i da mi netko kaže da sam zmija,ja bih ipak znao da sam ŽIRAFA..... |
|
|
|
|
|