:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Kakva je vasa reakcija na smece oko vas, zagadjivanje reka, jezera, unistavanje suma, ubijanje divljih zivotinja, napustanje domacih, ekoloske katastrofe koje se ponavljaju u sve cescim razmerama, koriscenje nuklearne energije, unistavanje ozonskog omotaca, itd itd ?
|
|
|
Roberto-NS Žderonja
|
Datum registracije: 28 Jul 2004 Poruke: 2519
|
|
E puno ti pitas !!! Jedino da uzmem i da napisem kompletan seminarski na ovu temu!
Uopsteno cu samo napisati da nikada ne bacam odpatke po ulici,cak i autobusku kartu ostavim u dzepu kada izadjem iz busa,pa dok ne naidjem na kantu tek je tada bacim.
Znam da ja kao pojedinac ne mogu bitnije da promenim stepen zagadjenosti cak ni u mom gradu a kamoli sire.......ali jednostavno se trudim da sto manje zagadjujem svoju okolinu. Ipak to je ono u cemu moram da zivim a ne zelim da se osecam kao u svinjcu.
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
eto sad i puno pitam
ja sam ovde navikla da nista ne bacam na ulicu...da su travnjaci uvek uredno osisani.....ulice ciste ...parkovi uredni da mi je naprosto muka ponekad kad dodjem dole i vidim onaj haos i ne kulturu.....meni su se smejali kada sam iz grada nosila papirice od bonbona jer usput nisam nasla korpu pa ih kuci bacila.....ucim i svoju decu tome.....to je sto se smeca tice....
s obzirom da je ovde lov zabranjen a sve upecane ribe se odmah vracaju u vodu postala sam i sama pristalica toga......absolutno sam protiv ubijanja zivotinja....narocito zbog trofeja ili krzna.....
nisam clan nekih poebnih organizacija kao sto su greenpeace i ostale ali se zalazem isto ko pojedinac da ne zagadim ili uprljam ono sto ne moram......redovno uplacujem neku malu svotu kad god prodje njihov colector....mozda nije bas previse ali je donekle dovoljan doprinos...jer kad bi svi pazili i vaspitavali tako svoju decu mozda bi nam buducnost bila mnogo svetlija......
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Dec 2004 Poruke: 947 Mesto: eNeS
|
|
E pa ja obozavam prirodu.Medjutim u gradu je drugacije.Ne trudim se da bas svaki papiric bacim u kantu.Ne mora bas svaki moze i svaki drugi opet je bolje!
|
_________________ Ko me ne konta - neka kupi novu kontalicu! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ovde se placaju kazne za bacanje opusaka ili smeca na ulici,tako da se JAKO brzo naviknes da cuvas po dzepovima i tasnicama papirice dok ne naidjes na kantu!
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
|
|
Pa nosis sa sobom onu veliku crnu kesu sa smecem svuda???
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Ne Ovde i u autobusima imaju kante za djubre!
|
|
|
i_takoooNS Iskusni član
|
|
|
Aha. A mi bi u Evropu.....
Pa bolje da idemo tamo!
|
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Obozavam prirodu i uzavasavam se kada vidim da neko baca smece i nevodi racuna ,...kratko i jasno
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
e bas bas
samo ja autobuse karte cuvam.
Najstarija mi je iz 97.
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
ja bih mogla ceo dan da budem napolje, volim jako prirodu.
a kad vidim dzubre na ulici, zeludac mi se okrene, a na svakom cosku ima kante!
|
|
|
|
deduska Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 26 Feb 2005 Poruke: 8
|
|
i ja takodje, obozavam prirodu . Mesto gde dusa moze da ti se odmori.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|